w-w-w-w-w5 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Model będzie mniej więcej w takim kolorze : Mam nadzieję że uda mi się go lepiej wykonac niż ostatni projekt :P Jeszcze przed przystąpieniem do prac mam kilka pytań. Nie wiem czy ten krzyrzyk w grilu zrobic czarny czy srebrny chrom. A i jak zrobic klosze od lamp żeby były takie prawie białe ale srebrne... ?? Jak tutaj : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Zdecydowanie pierwsza opcja... czuć ten pazur American Muscle Bardzo ładnie wygląda Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Wnęki kloszy można wykleić folią BMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Moim zdaniem grill daj chrom Będzie wyglądał obłędnie. Ach sam widok vinyli z napisem Hemi przyspiesza bicie mojego serca Co do samego projektu to życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Ja też bym dał czarny gril. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Jeżeli ma to być Daytona ,to tylko i wyłącznie czarny grill Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Ja też bym dał czarny gril. Czytasz w ogóle to co piszesz ? Gość przed Tobą pisze, że dałby chrom, a Ty piszesz "Ja też bym dał czarny grill"... Brak słów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Fajny model sieszykuje Jesli chcesz aby wygladał jak oryginał to oczywiście czarny, jeśli nie to możesz dać chrom lub w kolor nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Ale chodzi o to że ty napisałeś że dał byś czarny więc napisałem że ja też bym dał czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 To wtedy dajesz opcję CYTUJ i wówczas jest okej, bo my nie wiemy do jakiej wypowiedzi się odnosisz, jak piszesz tak nie wiadomo z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Share Napisano 14 Lipca 2009 Jednak zdecydowałem się na kaste w kolorze ciemne bordo. Niedługo fotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Jednak zdecydowałem się na kaste w kolorze ciemne bordo. Niedługo fotki ;) Już widze go bordowego czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 17 Lipca 2009 Autor Share Napisano 17 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Popracuj jeszcze nad polerką bo słabo wygląda. A propo to jest model lindgerga? Masz może kalki z osą w nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 18 Lipca 2009 Autor Share Napisano 18 Lipca 2009 To model testors nie ma kalek z osą. Mam do was prośbę, podrzućcie mi jakieś linki do farb na polskich stronach ktore będę mogł użyć do pomalowania silnika elementów wydechu i wnetrza. Dzięki z góry też za wszystkie pomocne sposoby do wykonania czegokolwiek przy modelu ;) Jak będziecie chcieli wrzuce fotki instrukcji z elementami silnika i wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 25 Lipca 2009 Autor Share Napisano 25 Lipca 2009 Wypolerowana sama maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Wnętrze na szybko poprzykładane zrobie fotki w dzień przy lepszym świetle jak już wszystko skleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Mam nadzieję że będziesz malował szczegóły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Mam nadzieję że będziesz malował szczegóły ? jasne że tak, to jest tylko tak przłozone zaraz po wyschnięciu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi