dweler Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 dobrze sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 dobrze sie zapowiada Bede sie staral. Bedzie duzo zabawy olejami z tym drzewem, a takze zakupilem 1 ltr sniegu w proszku co by ladnie wszystko przykryc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 U mnie robota z LAVem w proszku, a tu już widzę końcówka i fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Fotograf ze mnie kiepski wiec jak bedzie lepsze swiatlo, a moj parkinson sie uspokoi to wstawie poprawna galerie. Tymczasem zdjecia z planu, tak bez pomyslu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Mamo ja chce jak pan Adaś Daj figurkę bo tak dziwnie wygląda (wg mnie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Mamo ja chce jak pan Adaś Daj figurkę bo tak dziwnie wygląda (wg mnie...) W tym probem ze nie moglem zadnej znalezc w zimowym ubraniu, a na przerabianiu to ja sie zupelnie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 No tak, Niemców miałbys z 20 zestawów plus 13 żywic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 No tak, Niemców miałbys z 20 zestawów plus 13 żywic... Niestety sie zgadza, nie moglem sie doszukac nigdzie zadnych figurantow w zimowych strojach, a wymyslilem sobie zimowa parke i figuranta pomalowanego na bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 A ja bym jeszcze po wcierał odrobinkę śniegu w tylne bieżniki opon bo tam się mnie wydaje że jest mniej, a po za tym to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi