tees Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Korzystając z wolnej chwili postanowiłem wstawić fotki Antka .Model ten wykonałem z zestawu Italeri już dość dawno temu ,zaraz jak na rynku modelarskim ukazały się blaszki Parta dedykowane dla tego zestawu. Co prawda wykorzystałem tylko blaszke z elementami kokpitu a reszte starałem się dorobić we własnym zakresie. Wielkim wyzwaniem dla mnie była rama oszklenia kabiny która była na blaszce . Z tego co pamiętam to nawet nie było z tym elementem tak najgorzej . Dopasowanie nawet całkiem dobre ale żeby było bezboleśnie to nie powiem. Co ztego mi wyszło to oceńcie sami. Niestety ,modelu tego już nie posiadam w swojej kolekcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Ładniutki i z Siemirowic . Brakuje mi odgłosu tych samolotów. Brawo za temat i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 mi też się podoba, dobra robota Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Ładniutki i z Siemirowic . Brakuje mi odgłosu tych samolotów.Brawo za temat i wykonanie Zapraszam kiedy do Elbląga ;) Tam jest kilka maszyn latających ;) Skoki spadochronowe wykonują z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Dziękuję za zaproszenie No ale to nie to samo jak antek z szachownicą i wikingiem 2 eskadry na burcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Faaajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 No ale to nie to samo jak antek z szachownicą i wikingiem 2 eskadry na burcie Dokładnie, często przelatywały nad moim blokiem jak mieszkałem w Siemirowicach . Ładnie ta stodoła fruwała A model zacny. Sam miałem chęć zbudowania takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Wykonanie bajkowe wręcz, najlepszy An-2 w 1/72, naprawdę czarodziejski samolot, ponadczasowy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grek Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 PIĘKNY ANTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Racja, bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi