tees Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Korzystając z wolnej chwili postanowiłem wstawić fotki Antka .Model ten wykonałem z zestawu Italeri już dość dawno temu ,zaraz jak na rynku modelarskim ukazały się blaszki Parta dedykowane dla tego zestawu. Co prawda wykorzystałem tylko blaszke z elementami kokpitu a reszte starałem się dorobić we własnym zakresie. Wielkim wyzwaniem dla mnie była rama oszklenia kabiny która była na blaszce . Z tego co pamiętam to nawet nie było z tym elementem tak najgorzej . Dopasowanie nawet całkiem dobre ale żeby było bezboleśnie to nie powiem. Co ztego mi wyszło to oceńcie sami. Niestety ,modelu tego już nie posiadam w swojej kolekcji . Cytuj
flynavy Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 Ładniutki i z Siemirowic . Brakuje mi odgłosu tych samolotów. Brawo za temat i wykonanie Cytuj
saj4 Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 Ładniutki i z Siemirowic . Brakuje mi odgłosu tych samolotów.Brawo za temat i wykonanie Zapraszam kiedy do Elbląga ;) Tam jest kilka maszyn latających ;) Skoki spadochronowe wykonują z nich Cytuj
flynavy Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 Dziękuję za zaproszenie No ale to nie to samo jak antek z szachownicą i wikingiem 2 eskadry na burcie Cytuj
Roobert Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 No ale to nie to samo jak antek z szachownicą i wikingiem 2 eskadry na burcie Dokładnie, często przelatywały nad moim blokiem jak mieszkałem w Siemirowicach . Ładnie ta stodoła fruwała A model zacny. Sam miałem chęć zbudowania takiego . Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 Wykonanie bajkowe wręcz, najlepszy An-2 w 1/72, naprawdę czarodziejski samolot, ponadczasowy. Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi