maciekw Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Wykonałem w ostatnim czasie taki oto model, tym razem jednak prosto z pudła. Nie zrobiłem nawet jednej przeróbki, nie tym razem. Trochę się pobawiłem z kurzeniem, możliwe, że trochę za bardzo jest zakurzony. Karabinu nie kurzyłem, wyszedłem z założenia, że dbają o jego czystość . Dorobiłem też podstawkę. Wykonana jest z kawałka panelu podłogowego (znalezione w domu resztki) i z kleju do płytek, który miał imitować piasek. Wyszło całkiem nieźle, jak na drugą w życiu podstawkę. Pierwsza imitowała beton (prostsze do wykonania). Nie będę was zanudzał opowieściami. Oto zdjęcia. Na ostatnim jest porówananie rozmiarowe z 10-groszówką. Oceńcie sami, jednak ja jestem zadaowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 uważam ze trochę za dużo kurzu ale tak to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Jak dla mnie to jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Super Ci wyszła ta Pantera... aż sam nabrałem ochoty na taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 bardzo dobry model i kurzenie,podoba mi sie malowanie tralu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Coś strasznie krzywo karabin przykleiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 28 Lipca 2009 Autor Share Napisano 28 Lipca 2009 Rzeczywiście karabin się trochę przekrzywił. Na szczęcie nie był przyklejony, tylko założony. Nic trudnego do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi