kubisz Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Coraz lepiej to wygląda. Ale ja też będę upierdliwy i poproszę o zdjęcie wzdłuż lewego boku pojazdu (tak, żeby było widać twarze obu figurek). Da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 fotka z przodu istny Hard Core średnica lufy robi wrażenie Brakuje mi teraz jednego soldata przy działku na górze z zestawu PBR tamki osłaniał by chłopaków skoro oni już biegną znaczy się akcja jest chociaż to tak nawiasem jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Lipca 2009 Autor Share Napisano 28 Lipca 2009 ŁukaszW nawet mam czołgiste z Wietnamu ale zostawiem sobie bo nigdy nie wiadomo kiedy Wietnam wskoczy do warsztatu kubisz co najwyzej na PW bo wstyd takie twarze pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 oby szybko wskoczył na warsztat ja już niedługo pokaże swoje wypociny na razie wstyd nie pozwala to będzie dopiero temat do polemiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Lipca 2009 Autor Share Napisano 28 Lipca 2009 Wklejaj jak najszybciej, ja zacząłem się rozwijać modelarsko od kiedy umieściłem 1. galerie. Poszukaj sobie i porównaj (ZSU-23-4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 O właśnie miałem zapytać na jakie kolory je pomalować bo nie wiedziałem http://data3.primeportal.net/tanks/greg_smith/m551/images/m551_23_of_60.jpg Czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Co się zaczyna ? Kłótnia! co najwyzej na PW bo wstyd takie twarze pokazywać To ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 mroko94 uratowałeś mi tym linkiem życie ile tu fotek ile rzeczy nabrało nowego oblicza jeszcze raz dzięki a pomyśleć że na google nie wyszperałem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi