Peter 1410 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Kubisz Twoja wiedza o humvee jest WIELKA! SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Dolna część Humvee jest już zielona, no i skończone wnętrze (prawie, bo przy robieniu zdjęć zauważyłem niedomalowane pedały - się domaluje. Pewnie jeszcze jakieś babole wyjdą, ale do zamknięcia modelu jeszcze kawałek, więc będzie czas poprawić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 SUPER i Ty to chcesz zabudować załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Właśnie, może zostaw nieprzyklejony dach? Ja do taj pory szczęki nie mogę znaleźć. Miód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Już wiem - przerób go na OREVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 No to żeście mi chłopaki posłodzili... Na Oreva go nie pzrerobię, za późno Ale może jednak zostawię otwarte tylne drzwi, które miałem zrobić zamknięte. Pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 To wnętrze krzyczy "Zrób mi washa !!!", zrób coś z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Co to - to nie - nic nie słyszę a i Kubisz nie usłyszy bo ma tydzień wyjazdowego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Września 2009 Autor Share Napisano 17 Września 2009 Po dłuższej przerwie mały update: Z tego co sam widzę, muszę popracować nad przejściami śnieg-"czyste" podwozie. Sporo tego co widać przykryją rama, zawieszenie i koła (które na razie są czyste, będą "brudzone" po połączeniu z nadwoziem tak, aby wszystko razem grało). I tak raczej pod podwozie gotowego modelu zaglądać nie będę, ale chciałem żeby w nadkolach miał trochę zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Czyżby soda oczyszczona? Wygląda całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Ziemia idealna do Wietnamu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Września 2009 Autor Share Napisano 17 Września 2009 Czyżby soda oczyszczona? Wygląda całkiem nieźle. Tak, soda. Ziemia idealna do Wietnamu :P Zdjęcie przekłamuje kolory, w rzeczywistości ten kolor jest mniej czerwony, ale jednak za bardzo. M.in. to miałem na myśli pisząc, że muszę popracować nad tym. Będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Września 2009 Autor Share Napisano 21 Września 2009 Dzisiaj model wygląda tak: To, co widać, jest złożone do kupy, tylko dach bez kleju. Poza tym do przyklejenia zostały okna, drzwi, zapomniane gniazdo podłączenia elektryki przyczepy, no i oczywiście wyrzutnia. Najpierw jednak zmierzę się z kamuflażem zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 COOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi