reggy Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Napisano 25 Sierpnia 2009 Ritter, masz rację Wygląda trochę dziwnie - ale na wojnie jak to na wojnie - wszystko możliwe Podłubałem dużo. Trochę na obiciach, dodałem parę rzeczy. Chciałem porobić jeszcze zbliżenia na detale, ale "battery low" :( Następny odcinek w galerii! Cytuj
krzychu-onisk Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Te ogniwka na boku są jakieś takie... zbyt rude i nie wyglądają jak wyglądać powinny. Chyba, że to ja już źle widze XD Następny odcinek w galerii! Na szczęście odcinków nie było tyle ile w Modzie na sukces :P Cytuj
reggy Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Napisano 30 Sierpnia 2009 Hej, A jednak jeszcze nie galeria ;) A w ogóle chyba się projekt zaraz kończy! W każdym razie, dziękuję za komentarze! Fotki w świetle dziennym, całkiem inna kolorystyka ;) Pozdrawiam i zachęcam do robienia swoich Panter, bo ja niedługo zacznę (planuję) jakąś w wersji A późnej. Cytuj
tomek14147 Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 A ja myślałem, że jeszcze się nad Panterą znęcałeś, bo wygląda znacznie inaczej (lepiej), niż na poprzednich fotkach. Ogólnie bardzo ładnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi