reggy Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Ritter, masz rację Wygląda trochę dziwnie - ale na wojnie jak to na wojnie - wszystko możliwe Podłubałem dużo. Trochę na obiciach, dodałem parę rzeczy. Chciałem porobić jeszcze zbliżenia na detale, ale "battery low" :( Następny odcinek w galerii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Te ogniwka na boku są jakieś takie... zbyt rude i nie wyglądają jak wyglądać powinny. Chyba, że to ja już źle widze XD Następny odcinek w galerii! Na szczęście odcinków nie było tyle ile w Modzie na sukces :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Jesteś mistrz i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Hej, A jednak jeszcze nie galeria ;) A w ogóle chyba się projekt zaraz kończy! W każdym razie, dziękuję za komentarze! Fotki w świetle dziennym, całkiem inna kolorystyka ;) Pozdrawiam i zachęcam do robienia swoich Panter, bo ja niedługo zacznę (planuję) jakąś w wersji A późnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 A ja myślałem, że jeszcze się nad Panterą znęcałeś, bo wygląda znacznie inaczej (lepiej), niż na poprzednich fotkach. Ogólnie bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi