pudzian30 Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 witam. chcialem wam pokazac moj ostatni model nie mam ich za duzo. kiedys jak mialem 13 lat skleilem model scani i tak po 10 latach zaczalem sklejac znowu. skleilem 4 modele w tym roku jak mialem czas i teraz pokaze wam mala galerie potem reszte modeli:) prosze o wasza ocene:) [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 No to będe pierwszy Model super Wykonanie pierwsza klasa. Zawsze się zastanawiałem jak zrobić oświetlenie w ciężarówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 28 Lipca 2009 Autor Share Napisano 28 Lipca 2009 dzieki za ocene. z oswietleniem nie ma duzo roboty jak bedziesz chcial to pisz i ci pomoge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Bardzo fajny ten MAN, a ta Scania z przed 10 lat jeszcze istnieje? może jakieś fotki fajna kolekcja tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Ogólnie widać, że model ładnie i czysto sklejony (malowałeś wnętrze ? chyba nie ). Ps. Forum to nie GG Zdanie zaczynaj pisać z wielkiej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Fajne wykonanie. Co rzuca się w oczy to brak pomalowanych świateł (kierunkowskazy, uszczelki, pewnie i tylne klosze białe) no i fele też bez farby. Ogólnie model ciekawy i jak poprzednicy napisali czysto sklejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Hmm pomijając takie małe niedociągnięcia jak niepomalowane uszczelki itp to mi się nawet podoba No i czyściutko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Czysto,fajnie się świeci ,ogólnie fajny Maniek Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Scania jeszcze istnieje niedługo zrobie zdjęcia to wkleje. Mam zamiar ją troche odrestaurować. Wnetrza właśnie nie pomalowałem troche się pospieszyłem:( felgi mogę domalować tylko na jaki kolor? Mam farbke niby taki chrom. Chciałem też pomalować klosze ale farba mi jakoś źle kryła nie wiem dlaczego? I małe pytanko jak bym chcial zdemontować tą starą scanie to czego użyć zeby rozkleić elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Ja bym zaryzykował i pomalował bym fele na czarny mat Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 30 Lipca 2009 Autor Share Napisano 30 Lipca 2009 specjalnie dla kolegi zdjęcie scani moje pierwszego modelu. Odnośnie jego mam pytane czego użyć żebym mogł rozkleić go? A co do mana to o środku zapomniałem pierwszy raz zmieniłem kolor modelu i wyleciało mi to z głowy. Na błędach człowiek się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 30 Lipca 2009 Autor Share Napisano 30 Lipca 2009 Aha i przy scani brakuje mi lusterek postaram sie je odszukać ale będzie cieżko. Może ktoś by miał na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Zdjęcie po poprawkach o których mówiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 pudzian30 nie żeby złośliwie ale edytuj posty bo moderatorzy będą nie zadowoleni. Co do Mana fajny. Fajna ta cysterna podpięta pod Scanię. Skąd ją wynalazłeś? Co do poprawek oke. ale nie ma uszczelek w światłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Nad tym nie pomyślałem. Cysterna jest stara był to mój pierwszy model który robiłem i tylko ja okleiłem folią chromowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi