TAPIR Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Modelik w końcu zrobiony, komentujcie i oceniajcie ;) Motorek jest od Lion Roar, a figurki to Revell i Dragon. a tutaj taki podsumowanko kilku firm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Świetny BMW, świetne figsy, podstawka, czyli całość. Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Mam wrażenie jakby figurki robiły dwie różne osoby. Ten typek z aparatem nie dość, że pokraczny to jeszcze pomalowany słabo, wygląda jak pajacyk. Czy z kloszem lampy jest wszystko ok ? PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Figurki obie robiłem sam po prostu jakość wyrobu rzuca się w oczy, a czy słabo pomalowany to już jak kto uważa.. Z kloszem jak najbardziej ok jest tak jak w instrukcji i na fotkach ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Z kloszem jak najbardziej ok jest tak jak w instrukcji i na fotkach ;> Chyba nie do końca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 No i ? Chodzi ci o to że delikatnie wystaje? W sumie już próbowałem wcisnąć klosz bardziej (głębiej) ale teraz mam obawy że coś się przy tym rozwali więc zostaje tak jak jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek 23 Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Ta dioramka jest super. Niemieckie motocykle z II wojny to jest to. Sam ostatnio nabyłem BMW R12 Zvezdy... Gdzie można nabyć motocykle Lion Roar? Z tego co wiem to wypuścili 2: BMW i Zundappa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Motorki od LR bardzo ciężko kupić w sklepach modelarskich bo już ich tam po prostu niema ale na Luckymodel w necie czy okazyjnie na allegro można znaleźć bez problemu ;) Jeszcze dopowiem że przyczepka w modelu jest zdublowana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi