kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Zacząłem sklejać mój kolejny mode.Jest to Volvo F 16 Intercooler.Przerobiłem w nim zbiorniki paliwa.A konkretnie prawy prrzedłużyłem i dorobiłem lewy.Dzisiaj pomalowałem ramę i częściowo kabinę.Oto kilka pierwszych fotek z budowy: Fotki ramy są na wisząco,bo schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Dobrze jest! Widzę maniaka Volvo:) Tak przy okazji. Czy to przypadkiem nie ty wczołgiwałeś się pod PFLEIDERER'a na tegoroczznym MTM'ie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Nie ja się nigdzie nie wczołgiwałem,pomyliłeś mnie z kimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Na filtrach są zagłębienia, dlaczgo nie zaszpachlowałeś ich przed malowaniem silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Będą pomalowane na biało,jak wyschnie silnik,farba zamaskuje wgłębienia.A pozatym są na wysokości ramy i po montażu silnika kompletnie nie będzie ich widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 23 Listopada 2006 Autor Share Napisano 23 Listopada 2006 Oto następna porcja fotek przedstawiających kolejne etapy mojej pracy: Stwierdziłem że prawy zbiornik wymaga poprawki. Pomalowane elementy na granatowo. A tak mniej więcej ma to wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Kurcze kolego ale dosuwasz z tymi modelami Malowanie widzę już tradycyjne dla Twojego warsztatu. Powodzonka w dalszych pracach A odbiornik TV był w zestawie czy dorabiałeś (jesli tak to bardzo ładnie wykonany jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 26 Listopada 2006 Autor Share Napisano 26 Listopada 2006 Oto kolejna część budowy mojego VOLVA F 16: Tapicerka otrzymała bordowe wstawki. Podwozie. Przymiarka kabinki do podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Kolego powiedz z kad ty masz tam taki televizorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 A Ty kolego nie pisz pogrubionym proszę oraz zmień wielkość podpisu. Moim zdaniem kolorystyka nie pasuje, są to dwa kolory gryżace się , ale top już Twój wybór . Nie zmienia faktu że lakier ładnie położony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Nie ja się nigdzie nie wczołgiwałem,pomyliłeś mnie z kimś. A to pardon. Wnętrze bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 17 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2006 Prace nad modelem powoli dobiegają ku końcowi , oto kilka fotek Volva: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 No ja już napisałem co nieco o tym modelu na inym forum, ale chętnie się powtórzę: to jest naprawdę ładny model, kolejny zresztą w Twojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Mi się bardzo podoba:) Najbardziej barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 o kurde extra wygląda najbardziej podoba mi się 1 zdjęcie no super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 A te chromowane paski na zbiornikach to farba czy cos innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 26 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2006 Nie wykonałem je ze specjalnej taśmy,podobnej do folii aluminiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi