_MAGNUM_MJ_ Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 (edytowane) Super scania model ma przyjsc na dniach bede go robil mam nadzieje ze wyjdzie mi on jak najlepiej ale juz to sami bedziecie sledzic na forum SCANIA MOJEGO TATY MOJA MAZDA 323F Rysunek robiony przezemnie w paint scania Edytowane 30 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 No fajnie. A ta mazda będzie holowała skankę? Powodzonka życzę i zapraszam do przedstawienia się w dziale "Tutaj się witamy i przedstawiamy" Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Sory za OT, ale cos mi mowi, ze ta Scania Twojego taty jezdziła w Rico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 24 Listopada 2006 Autor Share Napisano 24 Listopada 2006 tak jasne jezdzila w rico zostala z tamtad odkupiona ale byla na blachach niemieckich bo sprowadzona ze spedycji niemieckiej a nie polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 30 Listopada 2006 Autor Share Napisano 30 Listopada 2006 jak dzis pryjdzie model zaczynamy sklejanie przez te strajki tylko sie oczekalem na przesylke:( MOJA SCANIA R500 V8 A to zestaw akcesori ktory ma przyjsc razem z moimmodelikiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Czy jest to twój pierwszy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Witam fajny projekt tylko muszę Ci powiedzieć że nie tą Scanie kupiłeś ta twojego taty to model starsza " L " a ty kupiłeś już tą nową " R " , też mam taką samą sklejoną :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Słuszna uwaga Serek. Mogłeś kupić tą czarną Italerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 30 Listopada 2006 Autor Share Napisano 30 Listopada 2006 tak wiem koles w sklepie mial wystawione internetowym sklepie ale pomyslil sie i nie pzyuwazyl ze juz ja sprzedal wiec al mi w zamian R500 i do tego upust na akcesoria a ten model mojego taty kupuje sobie za tydzien lub dwa wiec nic do stracenia a to jest juz moj drugi model wczesniej byl MAN tg-a XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 30 Listopada 2006 Autor Share Napisano 30 Listopada 2006 aha koledzy powiedcie czy intnieje taki model jak moja mazda obojetnie jakiej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 takiej jak twoja? Jeśli tak to nie. Ale są obie generacje rx-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 jakub476 ale to nie jest RX-7, oblookaj fotki i nazwe ;). ale widzę że poszedłeś za radą, ten zestaw Italerii jest naprawdę mega ;0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 do Magnum Mj. Powiem Ci tak spotkałem się z taką mazdą kilka razy na Allegro i jeśli dobrze kojaże robiła to albo Hasegawa albo jakaś japońska modelarska firma ale nie Tamyia. Niewiem czy nie Fujijama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 fliper przeczytaj mój post jeszcze raz. Na pewno nie ma modelu 323f. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Tak jest Miłoszu. Też widziałem ją kilka razy na allegro i to w dość krótkim odstępie czasu więc się czaj kolego. Ps. Tylko nie wykup wszystkich modeli z allegro, bo naliczyłem chyba z 10 aukcji w których aktywnie uczestniczysz ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2006 dzieki koledzy nie pozostaje mi nic innego jak sledzic allegro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2006 No i jutro z ranka zaczynam sklejac modelik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 No i jutro z ranka zaczynam sklejac modelik:) heyah mam pytanko, czy te części chromowane to były w zestawie czy je jakoś sam chromowałeś, albo może wiesz czy można plastik pochromować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Grześku te wypraski elementów chromowanych sa to roginalne wypraski prudokowane przez italierke. Ja za to wiem gdzie można wychromować(niklować) elementy plastikowe ale nie jest to tania zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 10 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2006 No i jutro z ranka zaczynam sklejac modelik:) heyah mam pytanko, czy te części chromowane to były w zestawie czy je jakoś sam chromowałeś, albo może wiesz czy można plastik pochromować szczeze powiem nie znam sie ja dopiero zaczynam z modelami w zestawie sa chromy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 Ps. Tylko nie wykup wszystkich modeli z allegro10 aukcji w których aktywnie uczestniczysz ;) No właśnie kolego moim zdaniem źle robisz,bo i tak nie kupisz wszystkiego a podbijasz tylko cenę ,a możesz dodać sobie do obserwowanych dany przedmiot i decydować się na 10 min przed koońcem aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 Moja SCANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Model podoba mi się sklejony fajnie, ale szkoda że nie pomalowałeś tylnych kloszy lamp :( i jak dla mnie to nie potrzebnie dałeś 2 x koguty na dachu ja bym zostawił te pierwsze z 4 halogenami bo te drugie jak dla mnie to ciut za dużo, po za tym super p.S albo mi się wydaje albo lewy komin od strony kierowcy jest krzywo ? kominy są jakoś połączone do wydechu , czy tylko tak wklejone ? bo na dole widzę że rurę wydechową też wsadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 jestem poczatkujacy kominy nie sa wklejone mozliwe ze sie przechylil te koguty ten nie sa wklejone zrobilem tak prowizorycznie to moj drugi model dopiero wiec nieamm jeszcze tak pojecia o tym wszystkim ale ciesze sie ze sie chociaz podoba wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi