Skocz do zawartości

SCANIA R500 V8 _MAGNUM_MJ_

_MAGNUM_MJ_

Rekomendowane odpowiedzi

Super scania model ma przyjsc na dniach bede go robil mam nadzieje ze wyjdzie mi on jak najlepiej ale juz to sami bedziecie sledzic na forum

SCANIA MOJEGO TATY

2f702651ab4e9664.jpg

4f3c2e3289dda093.jpg

3a21c2f8c6a6e066.jpg

MOJA MAZDA 323F

f3b44c5e746e93f4.jpg

be5821e78686eab5.jpg

d3eb23f5d03e307d.jpg

ffefa52942a11883.jpg

Rysunek robiony przezemnie w paint scania

11f35f64dcb92342.png

Edytowane przez Gość

No fajnie.

A ta mazda będzie holowała skankę?

Powodzonka życzę i zapraszam do przedstawienia się w dziale "Tutaj się witamy i przedstawiamy"

Pozdrawiam,

Przemek.

Witam fajny projekt tylko muszę Ci powiedzieć że nie tą Scanie kupiłeś ta twojego taty to model starsza " L " a ty kupiłeś już tą nową " R " , też mam taką samą sklejoną :P

tak wiem koles w sklepie mial wystawione internetowym sklepie ale pomyslil sie i nie pzyuwazyl ze juz ja sprzedal wiec al mi w zamian R500 i do tego upust na akcesoria a ten model mojego taty kupuje sobie za tydzien lub dwa wiec nic do stracenia

a to jest juz moj drugi model wczesniej byl MAN tg-a XXL

jakub476 ale to nie jest RX-7, oblookaj fotki i nazwe ;). ale widzę że poszedłeś za radą, ten zestaw Italerii jest naprawdę mega ;0.

do Magnum Mj. Powiem Ci tak spotkałem się z taką mazdą kilka razy na Allegro i jeśli dobrze kojaże robiła to albo Hasegawa albo jakaś japońska modelarska firma ale nie Tamyia. Niewiem czy nie Fujijama

Tak jest Miłoszu.

Też widziałem ją kilka razy na allegro i to w dość krótkim odstępie czasu więc się czaj kolego.

Ps. Tylko nie wykup wszystkich modeli z allegro, bo naliczyłem chyba z 10 aukcji w których aktywnie uczestniczysz ;)

Pozdrawiam.

No i jutro z ranka zaczynam sklejac modelik:)

heyah mam pytanko, czy te części chromowane to były w zestawie czy je jakoś sam chromowałeś, albo może wiesz czy można plastik pochromować

Grześku te wypraski elementów chromowanych sa to roginalne wypraski prudokowane przez italierke.

Ja za to wiem gdzie można wychromować(niklować) elementy plastikowe ale nie jest to tania zabawa.

No i jutro z ranka zaczynam sklejac modelik:)

heyah mam pytanko, czy te części chromowane to były w zestawie czy je jakoś sam chromowałeś, albo może wiesz czy można plastik pochromować

szczeze powiem nie znam sie ja dopiero zaczynam z modelami w zestawie sa chromy

• 4 weeks later...

Ps. Tylko nie wykup wszystkich modeli z allegro10 aukcji w których aktywnie uczestniczysz ;)

No właśnie kolego moim zdaniem źle robisz,bo i tak nie kupisz wszystkiego a podbijasz tylko cenę ,a możesz dodać sobie do obserwowanych dany przedmiot i decydować się na 10 min przed koońcem aukcji.

• 3 weeks later...

Model podoba mi się sklejony fajnie, ale szkoda że nie pomalowałeś tylnych kloszy lamp :( i jak dla mnie to nie potrzebnie dałeś 2 x koguty na dachu ja bym zostawił te pierwsze z 4 halogenami bo te drugie jak dla mnie to ciut za dużo, po za tym super

p.S

albo mi się wydaje albo lewy komin od strony kierowcy jest krzywo ? kominy są jakoś połączone do wydechu , czy tylko tak wklejone ? bo na dole widzę że rurę wydechową też wsadziłeś

jestem poczatkujacy kominy nie sa wklejone mozliwe ze sie przechylil te koguty ten nie sa wklejone zrobilem tak prowizorycznie to moj drugi model dopiero wiec nieamm jeszcze tak pojecia o tym wszystkim ale ciesze sie ze sie chociaz podoba wykonanie