sokol Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 W końcowym okresie użytkowania samolotów Lim i SBLim pojawiło się wiele ciekawych kamuflaży - na przykład z bardzo ciekawym kamo eksploatowany był samolot SBLim-2 z numerem bocznym 018 pomalowany całkowicie na biało. W 7 Pułku Lotnictwa Specjalnego Marynarki Wojennej ten samolot otrzymał własną nazwę ? Biała Dama. Samolot ten był użytkowany w początkach lat dziewięćdziesiątych (do 1 marca 1991 roku) w II kluczu 7 PLS MW. Model powstał z zestawu Hobby Bossa, skala 1:72. Pomalowany biała matową farbą Vallejo Air i teoretycznie ma kalki Intechu (teoretycznie bo kalki się rozpadły podczas nakładania i to co jest na modelu to teraz jest zasługą cudu, a nie Intechu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Miodzio, Siemirowicki Limek . Moja wioska Skąd wytrzasnąłeś godło? Sam mam ochotę na parę samolotów z 7pls ale nie mam godeł, a bez tego to kiepawo by wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Godełko wydał intech w zestawie kalkomanii. Piekna Dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Grzesiu, Intech wydał, ja to miałem w ręku A potem w kawałkach bo się rozpadło Ale na szczęście udało się poskładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Piękny! Nie wiem czemu, ale wojskowe samoloty w matowej bieli wyglądają dużo lepiej, jak cywilne... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Czysto, schludnie i do tego ''nasz''. Ja nie miałem kalek z godłami i zrobiłem ''zwyklaka'' . Spory wysyp naszych limów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2009 No wysyp jest, bo HobbyBoss się postarał Może jakiegoś kolejnego migusia wymyślą. "Dwudziestkatrójka" czeka na dobry model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Dla mnie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi