skala72 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Prezentuję zdjęcia TK-3, który obecnie znajduje się w MWP w Warszawie. Zapewne przydadzą się do wykonania detali przy kolejnym modelu TK-3. Foto: Skala72 Uwaga! - Kopiowanie i dalsze rozpowszechnianie zdjęć bez zgody autora zabronione!! Edytowane 28 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Jesteś pewien skala że tankietka jest własnością braci Kęszyckich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Jesteś pewien skala że tankietka jest własnością braci Kęszyckich ? Nie zdziwił bym się jak by dali starą tabliczkę informacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Informacja z MWP. Nie jestem pewien, więc wywalam. Błąd ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 MWP jest tak samo wiarygodne jak pakt o nieagresji ze Związkiem Radzieckim. Tankietka TK-3 jest własnością pana Adama Rudnickiego, podobnie jak widoczny obok na zdjęciach C-K. Bracia Kęszyccy owszem pojawiali się w historii tego wozu, ale ich rozdział to przywiezienie samego podwozia do PL. Rekonstrukcja wozu itp to już dzieło innych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowakwik Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Czy te kółka z 11 zdjęcia (licząc od góry) są wykonane z gumy ? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 tak mają gumowe bandaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Zawsze mnie ciekawiło jak można wytrzymać kilka godzin jazdy pod maską silnika-bo takie warunki miała załoga tego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2011 Widziałem jednego "gościa", który wysiadł z tankietki po małej przejażdżce, był cały i zdrowy i nawet nie krzyczał później, mówił normalnie. Ja stałem koło "zapalonej" tankietki i wszystko było ok, jak w Maluchu, czyli silnik na plecach Jazda tankietką jest podobna do jazdy Maluchem (czt. Fiat 126p). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati13u Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 super zdjęcia. nigdy bym nie wpadł że z tyłu to 2 koła zapasowe(myślałem że lina ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi