przemek298 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam, skleiłem właśnie tego "Muttka", ale ma on części, o których instrukcja nie wspomina. Powie mi ktoś do czego te części mam wykorzystać? Oto one: I jeszcze foto samego dżipka(dobrze zrobiłem, że najpierw skleeiłem, a dopiero póżniej wziąłem się za malownie?) Pozdro i dzięki, przemek298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 ale ma on części, o których instrukcja nie wspomina. Powie mi ktoś do czego te części mam wykorzystać? Do niczego, to normalna rzecz u producentów, po prostu na jednej ramce znalazły się części do dwóch różnych wersji pojazdu. dobrze zrobiłem, że najpierw skleeiłem, a dopiero póżniej wziąłem się za malownie?) Źle, bo pewnie jesteś jeszcze na etapie pędzla. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Upss... tak, tak ja jeszce pędzlem maluję. Ale mam druggiego, założe warsztat i dwa razy tego samego błędu nie popełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 na rysunku widać, że pojazd ma na przednim zderzaku i z tyłu przy nadkolu "ucha", w modelu ich nie widzę, natomiast takie ucha są w ramce którą pokazałeś, więc może to są te niewykorzystane przez Ciebie, tyle widać z mojego monitora, co do reszty części, to tak jak Seb napisał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 dobrze zrobiłem, że najpierw skleeiłem, a dopiero póżniej wziąłem się za malownie?) Źle, bo pewnie jesteś jeszcze na etapie pędzla. Pzdr Upss... tak, tak ja jeszce pędzlem maluję. no nie mogę Przemku, a jak sklejałeś model to od razu nie pomyślałeś jak Ty go później pomalujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2009 każdemu czasem zdarzy się "najpierw sztrzelić, póżniej pytać" Najgorzej to będzie pomaowaćwnętrze(tam gdzie są pedały{gazu i hamulca }i pod stojakiem{?} pod MISSLE LAUNCHER) Ale jak już mówiłem mam drugi taki( kupiłem 2 nie śmigane na allegro za 30 zł )więc będzie lepie(dużo mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Przemek - spróbuj delikatnie poodklejać niektóre części (np. fotele, elementy wyrzutni), może da się je oderwać bez uszkodzeń. Wtedy będzie łatwiej malować. Zobacz na prywatne wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi