Rafał Kobiela Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. No a więc po "małym" zastoju kolejne wieści z pola bitwy. Ta przerwa w sklejaniu wynikała z tego, że sklejanie gąsek w tym modelu bardzo mnie odrzucało. Ciężko się je kleiło i nie chciały się jedna drugiej trzymać. Powierzchnie klejenia są w nich bardzo małe. Model, jak widać, już pomalowany. Teraz jeszcze filtry, wash, obicia i jakieś brudzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 calkiem sympatyczne kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 12 Września 2009 Share Napisano 12 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 13 Września 2009 Autor Share Napisano 13 Września 2009 Prac ciąg dalszy. Mysza już zafiltrowana teraz kolej na wash i obicia. A tu taki rysunkowy Maus W przyszłości chyba się szarpnę aby zrobić komiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Wash już położony. Jutro pewnie pójdą obicia. Nie będę się rozpisywał. Oto zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Myślałem, że obicia robi się przed washem Ale ładnie Ci ta myszka wychodzi tylko mógłbyś unieść tą lufę (jeśli się da) bo wygląda jak zdołowany życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Myślę że to za bardzo nie ma znaczenia, jednak jeżeli coś trzeba będzie poprawić nie będzie z tym chyba problemu. Co do lufki to wystarczy że włożę pod jarzmo kulkę tack-it'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Całkiem ładnie malowanie Ci wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Tak na marginesie odnośnie lufy to RB Model właśnie wprowadził do sprzedaży lufę do tego zestawu ( w sumie to w zestawie są dwie lufy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 15 Września 2009 Autor Share Napisano 15 Września 2009 Tak na marginesie odnośnie lufy to RB Model właśnie wprowadził do sprzedaży lufę do tego zestawu ( w sumie to w zestawie są dwie lufy). Proszę cię nie wspominaj mi o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Tak na marginesie odnośnie lufy to RB Model właśnie wprowadził do sprzedaży lufę do tego zestawu ( w sumie to w zestawie są dwie lufy). Proszę cię nie wspominaj mi o tym. Mówiłem Ci żebyś się zawczasu rozejrzał za jakimiś dodatkami do myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 Maus ukończony, zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi