Mikele Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Po wielu wzlotach i upadkach ;) chciałbym zaprezentować model śmigłowca Mi-17 w nie do końca fikcyjnym malowaniu w barwach rodzimego lotnictwa. link do relacji warsztatowej A teraz zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 No widzisz, a tak narzekałeś ;) Ładnie wyszedł, na helikopterach się za bardzo nie znam więc tylko ze strony estetycznej się wypowiadam Następnym razem postaraj się robić fotki na jednolitym tle, te teraz strasznie odciągają uwagę od samego Mila. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 no choć malkontentowałem na to "dziwne" malowanie to jednak musze przyznać, że model wyszedł ładniusio, gratulacje tym większe że jestem fanem śmiglaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Mikele - super, duże za wytrwałość i samozaparcie Tak przy okazji, to muszę Ci powiedzieć, że czasami dawanie może dać dużo więcej radochy niż branie. Z modelem na kamieniach to bym uważał - bo może znienacka wyjść jaszczur i Ci go zjeść. Dołączam się do prośby jachuda3, i jak kiedyś będziesz miał wolną chwilę to "strzel" parę fotek na jasnym, jednolitym tle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Pamiętam początki, pamiętam środek i dramat w owym środku. Model widać, że "spracowany", niemal tak, jak twórca Był lament i załamka, a wyszło całkiem fajnie. Najbardziej mi "leży" otwarta "dupka" maszyny i wnętrze kabiny transportowej - dodaje smaczku. Choćby dla pracy, jaką w nią włożyłeś, musiałeś skończyć tego wiatraka. Pozdrawiam, wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Ciekawie się prezentuje na tych kamieniach. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Takiego odzewu się nie spodziewałem ;) Dzięki za dobre słowa. Lektura forum procentuje przy każdym kolejnym modelu, mam nadzieję, ze następny śmigłowiec będzie lepszy, a na pewno łatwiejszy w obróbce ;) Co do zdjęć, spróbuję zorganizować jakąś dużą jednolitą powierzchnię, niestety mój "aparat" do robienia zdjęć w pomieszczeniach się nie nadaje, stąd m. in. zdjęcia na skalniaku ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgodnie z Waszymi prośbami, kilka zdjęć na jednolitym tle. Jakość niestety "komórkowa" I na koniec, zdjęcie rodzinne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi