kondi93 Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam, to jeden z moich kolejnych modeli, jak dla mnie wygląda przyzwoicie, aczkolwiek jak zawsze musiały być jakieś poważniejsze lub raczej głupie wpadki , zazwyczaj największe problemy mam z malowaniem, zawsze coś albo nie kryje, albo się żre albo jeszcze coś innego no ale.. mniejsza z tym. Model powstawał od ostatniego tygodnia roku szkolnego do początku sierpnia. Jest pare dodatków z Truck Accessories. Inspiracją był ten model KLIK ale był on tylko inspiracją, nie miałem zamiaru go odwzorowywać w stu procentach. Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Gratuluje , ciekawie są zrobione tylne światła. Tylko czemu jest jeden Michelinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Podoba mi się dobór barw, tylne światła pomalowałbym jak w oryginale. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Eleganckie malowanie, lecz od razu rzuciły mi się w oczy piasty w kolorze felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Powiem szczerze że tylne światła wyglądają śmiesznie ... A Dafik jak dla mnie prezentuje się dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymcio Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Dafik prezentuje się bardzo fajnie, światła są fajne ale takie troszku śmieszne, ale dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 No to tak, Badur Michelinek jeden bo w truck accessories tylko jeden był Wszyscy prawie nie wiem co w tych światłach jest że każdy na nie zwraca uwage, chociaż mi też się śmiesznie wydawało, próbowałem malować wg instrukcji ale jakoś nie mogłem tego co w instrukcji przenieść na szkiełka, to wykombinowałem takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 bardzo fajna ciężarówka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazmirz_pawlak Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Światła fajnie wyszły. Takie Lexus look'i czy jak kto woli "latary". Cały model też nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Moje pierwsze skojarzenie że światła z tyłu to tuning.Ciężarówka jest w całości tak wykonana więc owe światełka fajnie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi