Szymek94 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Może weź linkjkę, przyłóż i nie rób "na oko" ;) Wstaw fotke z przystawiona linijką...Jak będzie odstawała gdzieś, to znak że jest krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 A więc tak. Potwierdziły się obawy co do skrzywionej ramy i nie wiem co z tym zrobić. Ogólnie w realu aż tak bardzo się to nie rzuca w oczy, a bynajmniej koła idą w linii prostej. Zostawię to chyba tak jak jest, przyjdzie mocowanie siodła, zbiornik razem z zabudową, nadkola to może trochę zniknie. Jestem zły na siebie, że wcześniej tego nie zauważyłem. Fotki na dowód: Na tej tego aż tak nie widać: Byłbym wdzięczny za jakieś sugestie co do tego fantu. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 Witam po krótkiej przerwie ;) Nie będę dużo pisał bo i nie ma o czym. Po kilku drobnych przygodach tak to teraz wszystko wygląda: Zbiornik i tłumik przymocowane tymczasowo na taśmę. Oceniajcie i krytykujcie. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Jak dla mnie mistrzostwo świata Świetna kolorystyka podwozia, wygląda jak prawdziwe Co do tej ramy to chyba nie da się niestety już nic zrobić, ale ważne że koła w żaden sposób się nie rozjeżdżają i dobrze że jak twierdzisz w realu nie rzuca się to w oczy. Bardzo mi sie podoba! Kibicuję dalej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi