Piotr D. Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam Chciałem przedstawić jeden z moich ostatnio ukończonych modeli - tytułowy T34T. Model powstał z zestawu Revella t34/85, jedynie dwa kółka są zapożyczone z T34/76 UM`u. Oryginalne błotniki zastąpiłem samoróbkami z blaszki z aluminiowych foremek do pieczenia. Trochę przesadziłem z brudzeniem, zwłaszcza jeśli chodzi o te czarne zacieki, następnym razem będę ostrożniejszy;-) Postaram się je jeszcze zamaskować jakimiś bambetlami. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Hahaha ''Piaskowy dziadek 2'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Kurcze, chyba jakaś poważniejsza awaria była że tak olejem rzygnęło. Ale to ma swój urok! Bardzo ładny. Szkoda że nie dałeś lin holowniczych. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Wzorowałeś się na jakimś dokładnym egzemplarzu, czy tak z siebie taki pomysł zrobić taką wersję teciaka z orzełkiem? mógłby być trochę bardziej matowy i kolor gąsienic mi coś za ciemno wygląda, wpada w czerni, po za tym fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 No i bardzo ładnie . Zobaczyłem twojego to pędze teraz przemalować swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Pamiętacie jak w Czterech pancernych odstrzelili im wieżę i wpakowali się całym podwoziem w stóg siana? No to tak wyglądał Rudy po doczepieniu mu skromniejszej wersji wieży ;) Odpowiem za autora, bo śledziłem temat: Wątek warsztatowy był tu viewtopic.php?t=14050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr D. Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Szczerze mówiąc wzorowałem się na T-34T kolegi TankReda. Początkowo chciałem uzyskać coś takiego jak to: http://forum.valka.cz/attachments/6267/1x.JPG ale nie dysponowałem odpowiednią ilością dodatkowych zbiorników paliwa. Potem powstała taka średnia wypadkowa ze zdjęć i opisów w książkach. Może przy okazji klejenia kolejnych T-34 i pochodnych dołożę mu jakieś dyrdymały typu zapasowe koła, liny itp ścinki które pozostaną niezagospodarowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi