arturos1965 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Przesla nie leza bezposrednio na przyczolkach tylko na lozyskach Oczywiście to wiedziałem i pominąłem je z premedytacją, dla łatwiejszego wykonania całości... A tak sobie pobawiłem się w gimpie z ulubioną fotką... zrobiłem taką komiksową Merkavę, bardzo ciekawie wygląda (i przy okazji maskuje obwódkę nie wyciętego tła której jeszcze nie potrafię usuwać... ): Zamiast w GIMPie pobaw się w Photoshopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos1965 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Ale tu ten gość znów wyszedł sztucznie w stosunku do wklejonych ludków w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Po prostu jest innej karnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Blady ze strachu, a nie tam zaraz karnacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi