kermit zaba Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Dobrnąłem do końca budowy, która to relacjonowana była TU Czołg miał być pudłowy, ale nie mogłem się powstrzymać przed kilkoma przeróbkami. No i oczywiście nawierciłem lufe w KMie Zapraszam do oglądania! W razie wątpliwości pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Kermit, Ładnie go wyciągnąłeś. Piękna instalacja do granatów dymnych a przewody paliwowe są mistrzowskie. Brakuje może jakichś smaczków łamiących jednokitą ciemną bryłę wozu ale i to ma swój urok. No chyba że będzie podstawka ;-) Tak trzymać! DOBRA ROBOTA!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Kawał dobrej roboty. Mam nadzieję, że zabierzesz go na wystawę do Poznania, bo jest co pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 1 Września 2009 Autor Share Napisano 1 Września 2009 Dzięki Panowie za te opinie Tank, on nie jest jednolity, tylko maskujący W Poznaniu oczywiście się pojawi, a jak dobrze pójdzie, to jeszcze jeden sowieta się załapie na wycieczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Bardzo przyzwoity teciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Nie chcę przesmaradzać bo swojego jeszcze nie zacząłem. Brak mi podmalowanych peryskopów. W ujeciach z boku widać, że chyba pomalowałeś boki kadłuba nad fartuchami na czarno Podoba mi się ociapkanie boków i tyłu kadłuba. Z czego jest zrobiona antena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 2 Września 2009 Autor Share Napisano 2 Września 2009 Peryskopy o których mi trułeś ( ) przez cały warsztat, a ja w końcu je przeoczyłem? Bo inne, na przykład na włazach są zbyt miniaturowe... Fakt, mój błąd, zapomniałem o nich.... Boki kadłuba są pokryte osłonami gumowymi, nawet dla efektu lekko je pofalowałem i odgiąłem, a do tego pomalowałem płaskowniki mocujące w kolorze bazowym. Na poparcie słów: http://svsm.org/gallery/T-72-aberdeen/IMG_4634 http://svsm.org/gallery/t72m1/P1130229 Antena to wyciągnięta ramka wtryskowa, zamocowana w oryginalnej, rozwierconej obsadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi