whiteeagle Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 (edytowane) Witam Dla pokazania szerszemu gronu, przenoszę tutaj fragment ze skończonym BT-7 z wątku "Krasne 1939". Model firmy Zvezda w skali 1/35, przygotowany pod dioramę przedstawiającą starcie polskiej i sowieckiej broni pancernej w pobliżu miejscowości Krasne 19.09.1939 roku. Edytowane 15 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Wather Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Ładny model dobrze wykonanwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Oтличный танк первого сорта! Поздравляю ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Modelik bardzo udany, robi wrażenie. tylko co tych gąsienic, to mogłyby być przymocowane jakimś drutem do pojazdu żeby niespadły Pzdr Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 1 Września 2009 Autor Share Napisano 1 Września 2009 No tak, sposób mocowania gąsienic według instrukcji jest fizycznie nie do wykonania w rzeczywistości. A klamry z zestawu są za krótkie Pomyślę nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 (edytowane) Ładny . Edytowane 4 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 czemu niema gosek klik klik klik klik klik Po zapoznaniu się z tym, zbuduj pytanie jeszcze raz. Może np. "Dlaczego nie ma gąsienic?" Wtedy odpowiedź będzie brzmiała- "Ponieważ ten czołg mógł jeździć także na kołach, po zdjęciu gąsienic. Jak widzisz, gąsienice są zdemontowane i przymocowane do błotników." P.s. Trzy słowa, pięć błędów. Po raz kolejny, po rekordzie świata na 100m, pada pytanie o granice ludzkich możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Trzy słowa, pięć błędów. Po raz kolejny, po rekordzie świata na 100m, pada pytanie o granice ludzkich możliwości... zdarza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 szlachcik1 czym matowiłeś? Bardzo mi sie podoba Radek alerz śę czepiaż. Nie karzdy mósi pisadź poprafnie tyle chauasu o gópie goski. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 szlachcik1 czym matowiłeś? Bardzo mi sie podoba Co czym matowiłem? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Nie jestem pewien do kogo było pytanie "czym matowiłeś?" Jeśli do wykonawcy modelu, to do mnie Przede wszystkim używam wyłącznie farb Humbrola. One dają matowy efekt, do tego doszedł dość skomplikowany "brudzing" przy pomocy farb olejnych (malarskich) oraz kilku rodzajów suchych pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 To w takim razie niczym na koniec nie zabezpieczasz modelu? Czy na koniec i tak i tak dajesz mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Zabezpieczam Drutem kolczastym i tabliczką "WARA!" A poważnie, model ląduje na podstawce i pod gablotką z pleksi. To wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 A poważnie, model ląduje na podstawce i pod gablotką z pleksi. To wystarczy. Aaaa, to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Nie jestem pewien do kogo było pytanie "czym matowiłeś?" Tak, tak, przepraszam, nie tu mi się "klikło" Dzieki za odpowiedz, super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi