Matthew Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Witam ponownie w krótkim odstępie czasu! Tym razem, wykonałem pierwsze w swoim życiu figurki, a mianowicie ten oto zestaw: Sklejało się ok. Malowanie - podkład czarnym, później baza, sido, wash, suchy pędzel i reszta pierdółek. Do tego Skóra na kolor skin MM i później siena palona olejami artystycznymi. Oczy takie nie bardzo wyszły, ogólnie widać niedociągnięcia, ale ja z efektu końcowego jestem zadowolony. Nie wiem czy pagony(?) dobrze pomalowałem, ale starałem się je zrobić tak jak było w instruction. Ta łysa główka, to główka żywiczna, tylko coś mi z tyłu pękła zauwazyłem późno i już nie zmieniałem Łoto one: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 dopracuj tego pierwszego pana.. jakieś braki ma.. ja bym mu tam.. sznurek i latawca całkiem przyjemnie pomalowane figurki.. jedynie wzrok odpychający mają popracuj nad obróbką elementów.. pan od latawca ma dziwny szew na potylicy pan od walkmana - szew na lewej nogawce z tyłu, i ten pałąk od słuchawek kiepsko się z furażerką komponuje :] może trzeba ją było bardziej od góry docisnąć.. tak samo u tego pana siedzącego, któremu błyszczą się włosy i ma nos z kartofla jak na pierwsze figurynki jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 sznurek i latawca Very Happy W pierwszej chwili zacząłem nucić "Kung Fu Fighting", ale masz całkowitą rację - jest wprost stworzony do latawca Matthew - jakie wozidło im szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Widzę ze poszalałeś suchum pędzlem.....kup parę tubek olei i zobaczysz jak bardzo cienie będą łagodne i miękie a nie tak wulgarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Matthew - jakie wozidło im szykujesz? A żebym to ja wiedział... Chce żeby było je widać, jakieś propozycje? Bo sam się zastanawiam i nie mogę wybrać... Fazzy rozwaliłeś system, tak powinni właśnie wytykać błędy! Z humorem! A patent z latawcem... podsunąłeś mi pomysł kup parę tubek olei i zobaczysz jak bardzo cienie będą łagodne i miękie a nie tak wulgarne Hmm... no oleje mam, mógłbyś przybliżyć o co chodzi dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi