LordDisneyland Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Poszukuję zdjęć JL-8/K-8Karakorum, niestety, z mizernymi rezultatami, jak do tej pory tylko kilka fotek z Zimbabwe , Ghany i Pakistanu znalazłem [ po raz pierwszy takie np. Airliners mię aż tak zawiodło ;) ] , reszta potwornie słabej jakości, ziarnica złośliwa na niemal wszystkich zdjęciach .... Jeśli możecie podesłać jakieś linki bądź zdjątka, byłbym wdzięczny... Cytuj
PKD4GA Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Szukac to trzeba umic... przykladowo klik Pozdr. Pawel Cytuj
LordDisneyland Napisano 5 Września 2009 Autor Napisano 5 Września 2009 Od tego zacząłem ale dzięki i za to . Cytuj
PKD4GA Napisano 5 Września 2009 Napisano 5 Września 2009 Eee ja z Twojego postu zrozumialem ze na Ariliner nic nima... Widocznie zle z moim czytaniem ze zrozumieniem. Pozdr. Pawel Cytuj
LordDisneyland Napisano 5 Września 2009 Autor Napisano 5 Września 2009 Eee tam, w miarę sobie radzisz Ale fakt, samolot obfotgrafowany przesadnie nie był , szkoda... Hilfe!Help!Oskur i tak dalej ;) Macie foty, to się podzielcie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi