LordDisneyland Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Poszukuję zdjęć JL-8/K-8Karakorum, niestety, z mizernymi rezultatami, jak do tej pory tylko kilka fotek z Zimbabwe , Ghany i Pakistanu znalazłem [ po raz pierwszy takie np. Airliners mię aż tak zawiodło ;) ] , reszta potwornie słabej jakości, ziarnica złośliwa na niemal wszystkich zdjęciach .... Jeśli możecie podesłać jakieś linki bądź zdjątka, byłbym wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Szukac to trzeba umic... przykladowo klik Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 Od tego zacząłem ale dzięki i za to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Eee ja z Twojego postu zrozumialem ze na Ariliner nic nima... Widocznie zle z moim czytaniem ze zrozumieniem. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 Eee tam, w miarę sobie radzisz Ale fakt, samolot obfotgrafowany przesadnie nie był , szkoda... Hilfe!Help!Oskur i tak dalej ;) Macie foty, to się podzielcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi