grzechu79 Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 witam buduje model 1:24 Actrosa i chciałbym zrobić diorame która wyglądała by jako droga asfaltowa expresówka czy zwykła. macie jakieś pomysły to zapodajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Niekiedy na allegro można kupić farbkę imitującą asfalt, jednak nie miałem z nią do czynienia i nie wiem jaki jest jej efekt. Natomiast na imitację nawierzchni na jednej z podstawek pod trucka zastosowałem drobny papier ścierny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 28 Listopada 2006 Autor Share Napisano 28 Listopada 2006 ten papier to niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Papier ścierny jest wręcz idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 ja bym tez sugierował drobną pape do dachu a po uzyciu smoły w odpowiedni sposób powstala by zniszczona nawierzchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Jak ja robiłem , to zastosowałem sie do patentu Szałka z PKMC ( pozdrawiam :P i mam nadzieje ze sie nie obrazi ze tutaj napisze ) On bodajże na jakiś kawałek deski/panelu dawał silikon i przesypywał piaskiem drobnym , i tak kilka warstw , potem malowanie czarnym i wyglada jak prawdziwy . Ja zrobilem tak tylko z bułką tartą . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennysp Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 noooo tez całkiem fajna opcja ja wyprubuje to z papą i smołą xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Osobiście używam papieru ściernego, można łatwo go pomalować, lub namalować pasy itp znaki . EDIT Nie malowany papier ścierny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 A p jakiej gradacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 A p jakiej gradacji najlepiej 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi