Rafał Kobiela Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 P.S. model będzie na żywo do zobaczenia w warszawie 27 Listopada Bardzo się cieszę, że będę mógł go zobaczyć na żywo. Koniecznie zostaw otwarte wszystkie włazy albo nawet zdejmij wieżę, ponieważ w środku jest boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 30 Października 2009 Autor Share Napisano 30 Października 2009 Dzięki Panowie Docelowo model dostanie podstawkę ale jeszcze niewiem co to będzie. Raczej nie wyrobię się z nią do konkursu z racji innych projektów więc ekspozycja będzie z wyciągnięta wieżą. Włazy wszystkie poza jednym są już na stałe przytwierdzone jako otwarte więc niema obawy, że je pozamykam . Wnętrze samej wieży jeszcze wymaga kilku poprawek i dostanie kilka dodatków ale jest to już finisz więc niedługo galeria. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 4 Listopada 2009 Autor Share Napisano 4 Listopada 2009 Mała zapowiedź galerii : Generalnie jeszcze poprawki brudzenia i wnętrze wieży - no i koniec, a potem to tylko jakas podstawka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 mart72 - czemu jak zapytałem o trzonki nic nie napisałeś hehe Szukałem chyba z pół dnia a zaraz podspodem miałem linka do Twojej relacji Bo mi znowu powiadomienie o nowych postach w tematach, które śledzę, nie zadziałało Myślałem, że nic się nie dzieje w Twoim warsztacie Dopiero teraz przypadkiem zauważyłem. Świetna metoda, może jeszcze mi brakuje do takiego mistrza jak Ty bardzo wiele To żeś teraz przysłodził Fajnie, że dajesz model na wystawę. To w Muzeum Techniki będzie. Niewątpliwie przyjdę na żywo obejrzeć. Fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi