Rafał Kobiela Napisano 29 Października 2009 Napisano 29 Października 2009 P.S. model będzie na żywo do zobaczenia w warszawie 27 Listopada Bardzo się cieszę, że będę mógł go zobaczyć na żywo. Koniecznie zostaw otwarte wszystkie włazy albo nawet zdejmij wieżę, ponieważ w środku jest boska. Cytuj
Piter Napisano 30 Października 2009 Autor Napisano 30 Października 2009 Dzięki Panowie Docelowo model dostanie podstawkę ale jeszcze niewiem co to będzie. Raczej nie wyrobię się z nią do konkursu z racji innych projektów więc ekspozycja będzie z wyciągnięta wieżą. Włazy wszystkie poza jednym są już na stałe przytwierdzone jako otwarte więc niema obawy, że je pozamykam . Wnętrze samej wieży jeszcze wymaga kilku poprawek i dostanie kilka dodatków ale jest to już finisz więc niedługo galeria. Pozdrawiam Cytuj
Piter Napisano 4 Listopada 2009 Autor Napisano 4 Listopada 2009 Mała zapowiedź galerii : Generalnie jeszcze poprawki brudzenia i wnętrze wieży - no i koniec, a potem to tylko jakas podstawka. Pozdrawiam Cytuj
mart72 Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 mart72 - czemu jak zapytałem o trzonki nic nie napisałeś hehe Szukałem chyba z pół dnia a zaraz podspodem miałem linka do Twojej relacji Bo mi znowu powiadomienie o nowych postach w tematach, które śledzę, nie zadziałało Myślałem, że nic się nie dzieje w Twoim warsztacie Dopiero teraz przypadkiem zauważyłem. Świetna metoda, może jeszcze mi brakuje do takiego mistrza jak Ty bardzo wiele To żeś teraz przysłodził Fajnie, że dajesz model na wystawę. To w Muzeum Techniki będzie. Niewątpliwie przyjdę na żywo obejrzeć. Fajnie wyszedł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi