szlachcik1 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Nóż robi za duże szpary przez co kocie łby wyglądają dziwnie, po za tym praca idzie ok. Ja tam używam zwykłej igły do dłubania w gipsie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 masz rację ale teraz już za późno;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 wytapetowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Fajne wzory tapet, podasz stronę z której je wydrukowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 wpisałem w google.pl "tapety na ścianę" i wziąłem grafikę i tam parę wyskoczyło http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&um=1&q=tapety+na+sciane&sa=N&start=20&ndsp=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 I po pomniejszeniu tak ładnie Ci się wydrukowało? U mnie to takie wielkie piksele się robiły, że musiałem się ograniczyć do najprostszego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 zapisałem obraz na komputerze i otworzyłem go przez painta, pokopiowałem kawałki tej tapety i powklejałem w paincie żeby była duża. jak coś to moge ci na maila przesłać już gotową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 jak coś to moge ci na maila przesłać już gotową Tak? To fajnie byłbym naprawdę wdzięczny, bo ja mam problemy z pomniejszaniem tych dziadowskich rysunków do różnych skal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 11 Października 2009 Autor Share Napisano 11 Października 2009 podmalowałem troszkę te kocie łby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 powybijałem szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Zawsze mnie zastanawiało jak zrobić realistyczne powybijane szyby . Więc moje pytanie zrobiłeś je z folii i wyciąłeś kształt miejsc gdzie miały być wybite ? Ogólnie według mnie zapowiada się ciekawa scenka . Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 nie to nie folia, przeczytaj wcześniejsze posty tam jest napisane z czego je robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 lekki tuning , okna założone do przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Bardzo interesująca dioramka oraz technika użycia podręcznych przedmiotów. I pomyśleć ile płyt kartonowo gipsowych zalega mi na strychu po remoncie a ja się z vacu męczę !!! Będę tu zaglądał regularnie i kibicował z piwkiem w dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 18 Listopada 2009 Autor Share Napisano 18 Listopada 2009 witam, Poprawiłem troszkę cegły, żeby nie były jednolite. Pomalowałem budynek ale to dopiero pierwsza warstwa bardzo rzadkiej farby (wyglada jak plakatówka ) i dorobiłem deski na "pierwszym piętrze" też pomalowane dopiero pierwszą warstwa, maźnięcia na tapecie nie przeszkadzają bo i tak w tych miejscach będą listwy i jakieś mebelki trzeba dorobić no i ogólnie dużo gruzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Fajnie to wygląda. A najbardziej to ta tapeta . A jeszcze lepiej będzie to wyglądało jak dasz jakieś meble. Ogólnie to fajny projekt. I te kafelki na około domu to też z regipsu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 21 Listopada 2009 Autor Share Napisano 21 Listopada 2009 stolarz dostarczył meble krzesło+regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2009 z dużymi przerwami ale do przodu... wydaje mi się że teraz trochę lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 cegiełki z tuningowane najpierw na cegły dość rozcieńczona biała farba, potem takie rzeczy strona wewnętrzna niezbyt mi się podoba więc szykuje się poprawa Albo jest tak tragicznie albo nie ma zainteresowania warsztatem, bo nikt nic nie piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Cegiełki miodnie wyszły. Pięterko fajne chociaż puste. Wstaw jakiś mebelek zdezelowany zębem wojny, na ściane portrecik Cara (Stalina) i kupę gruzu na to Będzie klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 Dzięki, mebelki są parę postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2009 dorzuciłem parę kawałków ściany, ale marnie to wygląda trzeba to jakoś ulepszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Dobrze jest. Chociaz fakt mozesz cos jeszcze dodac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2009 zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matiq Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Nie no kolego jak dla mnie super podoba mi się bardzo. I wielkie gratulacje ode mnie za zrobienie tego ja bym nigdy nie dał rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi