matejson Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Czołgiem Mój Pz III Ausf. L na ukończeniu także powoli zabieram się za nowy projekt: Jak widać model zwaloryzuje tylko lufą Abera, najwyżej trochę własnej inwencji będzie. Pewnie obłoże go trochę bambetlami. Prace zaczynam w najbliższy weekend. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Można by prosić in-boxa na początek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Jakiś czas temu robiłem Crusadera Revellowskiego, pewnie są częsciowo na tych samych ramkach. Też chętnie bym popatrzył na In-Boxa, A jeśli chodzi o Crusadera to można powiedzieć że sam się sklejał, tylko koła troszke zbyt uproszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 30 Listopada 2006 Autor Share Napisano 30 Listopada 2006 Kat, proszę bardzo http://www.ontheway.org.uk/reviews/RevellAG/revellCromwellprev.htm grane, Crusader Revella to zwykły przepak z Hasegawy. A Cromwell to nowy model Revell'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Masz racje, ramki zupełnie inne, zmyliło mnie to że z tego co pamiętam wyszły w podobnym okresie cztery modele, te dwa i dwie niemieckie ciężarówki półgąsiennicowe z działkami przeciwlotniczymi, to było ze trzy lata temu. To nie zmienia faktu że chętnie będe śledził relacje i życze powodzenia przy modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 30 Listopada 2006 Autor Share Napisano 30 Listopada 2006 dwie niemieckie ciężarówki półgąsiennicowe z działkami przeciwlotniczymi to też Hasegawy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 Wiem bo jedną z nich też zrobiłem (a chyba nawet gdzieś na ramkach był napis Hasegawa), ale była ona gorsza jakościowo , i dużo bardziej pracochłonna niż Crusader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 8 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2007 Klejenie się trochę przedłużyło bo inne modele mi się przewijały na warsztacie. Narazie skromniutko tylko podwozie. PS, narazie będą małe postępy bo trwają przygotowania do misji kryptonim "BYTOM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 To to zrobisz pewno na Ostrów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 8 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2007 sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 PS, narazie będą małe postępy bo trwają przygotowania do misji kryptonim "BYTOM" Zaczynam się bać, co to będzie. Może zdradzisz rąbka tajemnicy, co nas czeka. Pozdrówka Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Ooo Mateusz a jednak kleisz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Wolno mi to idzie, ale postępy w budowie widać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 No ładne cacko. Lufka Armorscale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Looknij na pierwszy post :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Looknij na pierwszy post :> Uuuupssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 7 Lutego 2007 Autor Share Napisano 7 Lutego 2007 Teraz tylko pomalować... Czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Bardzo fajny model. Czekam na efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Kurde, chyba nigdy nie dojdę do tego, jak można pomalować model, zwłaszcza w skali 1/72, z nałożonymi gąsienicami? Matejson, pokaż, jak to będziesz robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Czary nie umiejetnosci ja tak uwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 no wlasnie Mat pokaz pokaz tez jestem ciekaw ja to maluje wszystko osobno pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Szczerze podziwiam kolegów sklejających pancerkę w 1\72. Ja po ostanim czołgu w 1\72 zrezygnowałem totalnie z tej skali. Pomimo, że sklejałem najładniejszy czołg z 2 wojenki czyli T-34\85 to dałem "se siana". Model ładny, dobrze wykonany przez Revella. Ale detale takie małe, ufff nie na moje grube łapy i zszargane nerwy. Tym bardziej brawa dla Ciebie !! Pod lupą to chyba sklejasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Fajny maluszek powstaje. A czy Cromwell ma może coś wspólnego z Crusaderem, bo pomijając wieżę, tak mi dziwnie go przypomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 No ja nie uwazam T 34 za najladniejszy czolg tamtego okresu.Nie lubie ZSRR i wszystkiego co jest z tym narodem a tym bardziej z jego ideologią zwiazane. A co do pancerki w 1:72 to kiedys sklejalem i malowalem i niezle mi szlo tylko po roku modele sie niszczyly ( jednemu urwala sie gasiennica a drugi "wylysial" innymi slowy odpadaly mu czesci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Nie lubie ZSRR i wszystkiego co jest z tym narodem a tym bardziej z jego ideologią zwiazane. Ale mi się podoba czołg jako wyrób, bez podtekstów kto to wyprodukował. Gdyby to był jakiś Pzkpfw to też by mi się podobał. Albo jakiś inny kraj by go wyprodukował. Ot ładna bryła i tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi