reggy Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 Hej! Głupio się przyznać, ale prawie półtora roku temu skończyłem model, a zapomniałem wrzucić galerii... Odkurzyłem wiec go, przykleiłem co odpadło i hajda do zdjęć! Warsztacik tutaj: viewtopic.php?t=6104&highlight= Cytuj
Tukidyndas Napisano 16 Września 2009 Napisano 16 Września 2009 Jak na Twoje samoloty to bardzo pozytywnie Pamiętam go z czasów jak żeś nad nim jeszcze pracował, ale jak tylko porównałem go sobie w myślach z Ła-7... no Cytuj
reggy Napisano 16 Września 2009 Autor Napisano 16 Września 2009 ale jak tylko porównałem go sobie w myślach z Ła-7... no Ja tam go lubię... W przeciwieństwie do I-16 którego robię z rok już i ciągle jestem na etapie szpachlowania pod którym zniknęło bardzo wiele fajnych detali Może wreszcie skończę sklejone, a nie malowane, Spavierro (czy jak to się tam z włoskiego nazywało) Italerii w 1:72... Tym aerografem co teraz mam pewnie udałoby się zrobić ten masochistyczny włoski kamuflaż... Cytuj
p_bladek Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 Modelik ładny ale moim zdaniem kurz odbiera mu uroku. Zainwestuj może w jakas gablotkę. Gratuluję modelu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi