reggy Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Hej! Głupio się przyznać, ale prawie półtora roku temu skończyłem model, a zapomniałem wrzucić galerii... Odkurzyłem wiec go, przykleiłem co odpadło i hajda do zdjęć! Warsztacik tutaj: viewtopic.php?t=6104&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Jak na Twoje samoloty to bardzo pozytywnie Pamiętam go z czasów jak żeś nad nim jeszcze pracował, ale jak tylko porównałem go sobie w myślach z Ła-7... no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 ale jak tylko porównałem go sobie w myślach z Ła-7... no Ja tam go lubię... W przeciwieństwie do I-16 którego robię z rok już i ciągle jestem na etapie szpachlowania pod którym zniknęło bardzo wiele fajnych detali Może wreszcie skończę sklejone, a nie malowane, Spavierro (czy jak to się tam z włoskiego nazywało) Italerii w 1:72... Tym aerografem co teraz mam pewnie udałoby się zrobić ten masochistyczny włoski kamuflaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 E, pokazałbyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Modelik ładny ale moim zdaniem kurz odbiera mu uroku. Zainwestuj może w jakas gablotkę. Gratuluję modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi