esterhasy Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 To ty czytasz co koledzy piszą? I na dodatek to rozumiesz? Skorzystam z okazji i zapytam po raz n-ty o licencję i koNtura. Jako forumowy błazen może wreszcie odpowiesz. Już bardziej sie nie ośmieszysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2006 Myślężę tego już za wiele esterhasy.Do widzenia. Dla innych odpiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 miałeś się Wojtku ponoć nie odzywać do mnie . Tak mnie straszyłe Może wyjaśnisz tylko dlaczego nie odpowiadasz na pytania? Są zbyt trudne czy tylko obnażają twoją niewiedzę. Bo ile razy można cię pytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2006 Pytanie tylko co chciałbyś wiedzieć? Przecież ty jesteś super modelarzem z PWM i wszystko potrafisz ,a ja przeciez jestem nikim i ponoć nic nie potrafię . To czego ty się chcesz dowiedzieć ode mnie. Przez te pytania chcesz dowieść jaki jestem beznadziejny OK niech ci będzie .Jesteś zadowolony? . Ja nie chcę nikomu szkodzić tylko pokazać parę modeli . A ze nie wiem wszystkiego to nie powód do obrażania mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 Nikt cię nie obraża. Sam wymyślając niestworzone historie dajesz o sobie świadectwo. Przez te pytania chcesz dowieść jaki jestem beznadziejny Ale to ty wymyśliłeś komtura i licencję. A to co miało znaczyć: No co ty HOWITZERA nie znasz . Tą licencję to wszyscy przed wojną kupowali. Rosjanie też No więc nie znam HOWITZERA i tego chciałbym sie od ciebie dowiedzieć. Może w końcu przestaniesz wypisywać głupoty i zaśmiecać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2006 Myślę że każdy ma prawo się pomylić. Mam do Ciebie tylko prośbę, to NIEjest POLSKA WITRYNA MODELARSKA, gdzie takie zachowanie jakie Ty prezentujesz jest NORMĄ (nie chcę nawet pisać jak to zachowanie nazwać) . Dlatego z tamtąd odszedłem. Może nie jestem najmądrzejszy ale też mam prawo pokazywać swoje modele tu na forum. A jeśli chcesz dalej w taki H... sposób się zachowywać to idż sobie do PWM tam masz godnych kolegów. Myślę że temat jest już zamknięty. Przynajmniej dla mnie. Dziękuję wszystkim, którzy tu napisali i podzielili sie swoją wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 witam H... Jeśli myślimy o tym samym słówku, to chyba "ch..." Pozatym, Artur, są podejrzenia, że pokazujesz nie swoje modele, jeżeli jednak one są Twoje, to bardzo łatwo możesz tego dowieść. Nie robisz tego, ignorujesz pytania kolegów- jaki z tego wniosek?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterhasy Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Myślę że każdy ma prawo się pomylić. Pewnie ! Wystarczy, że się do tego przyznasz. Dlatego z tamtąd odszedłem. Raczej cię stamtąd wywalili. I to jak dobrze pamiętam wylatywałeś kilka razy mimo zmian swoich nicków. Po prostu jesteś nie do podrobienia. W którym momencie Wojtek potraktował cie w " H " ... sposób? Domagając się od ciebie odpowiedzi tak jak ja? To rzeczywiście niespotykane chamstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 hehehe patrzcie nasz kolega coś szybko juz model sprzedaje :> http://www.allegro.pl/item146510022_gotowa_diorama_howitzer.html heh ja tez nie wierze że ty wykonałes ten model jak i pozostałe na twoich aukcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 5 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2006 Sprzedaję go tak dla zabawy. Jak go ktoś kupi to będzie mi smutno bo zaczynam za nim tęsknić(za widokiem).W sumie śmieszne grosze w porównaniu do wkładu pracy, moze nikt nie kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Artur ale ty mieszasz jeszcze z dzieni i sam sie zaplaczesz w swoich klamstwach.Mialem takiego kolege klamal jak znut i co najlepsze potrafil uwiezyc w swoje klamnstwo.Jestes bardzo podobny do niego i tez mam wrazenie ze ty jak on "wiezysz sam w swoje kretactwa" i bedziesz sie upieral przy swoim Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Radzę kolegą przed następnymi wpisami dokładnie przeczytać.... Ten wątek.... viewtopic.php?t=1752 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Grudnia 2006 Share Napisano 12 Grudnia 2006 Sprzedaję go tak dla zabawy. Jak go ktoś kupi to będzie mi smutno bo zaczynam za nim tęsknić(za widokiem).W sumie śmieszne grosze w porównaniu do wkładu pracy, moze nikt nie kupi.Tak bardzo śmieszne groszę(150zł.) cena wywoławcza do armatki zwezdy.Koń by się uśmiał .Chyba to jakiś idiota kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 12 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2006 Kolego a ty masz w ogóle jakiś gust?. Może byś coś pokazał ze Swoich sztuk mistrzowskich z Lublina. Marudzisz, ale nic jeszcze nie pokazałeś. Chyba, że wpadłeś tu zareklamować swoje zawody a reszta Cię nie interesuje. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi