reggy Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Hej! Dawno nic nie skończyłem, więc było się wziąć w garść Koniec! Błotka specjalnie nie urozmaicałem ponad to co było w ostatnim wpisie warsztatu, o tu: viewtopic.php?t=15871 - dodałem trochę pigmentów ale oszczędnie. Szczerze mówiąc, mi osobiście najbardziej podobało się gdy całe błoto miało jeden kolor - ten pierwszy najjaśniejszy który przeziera spod tego ciemniejszego na fotkach z poprzedniego posta. Wiem, że tak by wyglądało fe i be i nudnie, ale z tego co się obserwuje to skorupa powstała po przejechaniu przez "mokry rejon o z grubsza jednolitej strukturze piaskowo-żwirowo-glebowej" ma jeden kolor. Ale jak widać zrobiłem jednak inaczej Pewnie dopstrykam jeszcze fotek ze zdjętymi ekranami (teraz zapomniałem ), ale raczej nie chcę już przy tym modelu nic więcej robić P.S. Jestem świadomy krzywości koła nr 1 po lewej i nr 7 po prawej... CA naszym wrogiem jest, nie udało mi się wyjąć i wyrównać nawet w parę sekund po wsunięciu bolca w dziurkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Podoba mi się: Figurki, kamo, zimmerit, odpryski, brudzenie i inne ślady eksploatacji. Nie podoba mi się: minia pod zimmeritem (słyszałem, że nie było) i ta błękitna niczym z bajki niebieska szybka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Piotrek, a gdzie ten czarny wylotowy? Hmm? modelki elegancji, fajne rysy na bocznych płytach... ja też niedługo popróbuję swych sił jeżeli chodzi o takie kreski. Obicia gąbeczką też fajne. Ja bym ma polał ciut ciemniejszego washa ale... Tak też dobrze :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Pojazdy z kamo to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 No mistrzostwo ale czy czołguś czasem nie lewituje? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 ale czy czołguś czasem nie lewituje Krzywy papier Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Ble... ja nie lubić płyt bocznych jak w wersji H. Ble... ja nie lubić trójbarwne malowanie. Ale jak już jest tak no to trudno :P trzeba oceniać to co nam podają, więc jest ładnie, szacunek za zimmerit bo wyszedł świetnie Brudzenie także mi się podoba Jedna sprawa, oni tak serio zaznaczali na bocznych płytach te 1L 2R itp itd? CA naszym wrogiem jest Też nie lubię z nim pracować, ale bez niego cuż bym począł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi