Godfryd Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Artur prosił Jonaka o zdjęcia potwierdzające: Może Ty masz jakieś foto.? Ale po co czekać na Jonaka? Chyba że artur prosił o zdjęcia które by POTWIERDZAłY obecność tych ławek, ale to też by było bez logiki. Oczywiście mogłem coś źle zrozumieć, jeśli tak to mnie oświećcie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 hmm z laweczkami to jest problem, ale o MG na tylnej plycie jest tu: http://www.valkiria.net/index.php?area=1&p=articles&id=5686&print=1 a tu numery egz. z taka modyfikacja http://www.panzerworld.net/jagdtiger.php Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Niestety opierałem się tylko na instrukcji. Może Ty masz jakieś foto.? Nie mam, bo coś takiego AFAIK nie istniało... Instrukcji do czego? Bo Dragon chyba nie daje tych "ławeczek" w modelu... PS JT na zdjęciach to Porsche ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Ale Wojtek to olał zupełnie. Teraz obrabia Mistrala na PWM to nie ma dla nas czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Kurcze Jonak, na tym, drugiem wiedziałem że porshe, ale na tym pierwszym nie Oświeć mnie, po czym poznałeś, bo z tym u mnie jest problem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Trochę z rozpędu... ale afaik na obu zdjęciach jest ten sam JT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterhasy Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 W tym zestawie który ja miałem były takie ławeczki,nie wiem czy to modyfikacja . Możemy o tym podyskutować. Nie ma takiego modelu Jagdtigera , w którym w zestawie byłyby takie ławeczki. Kolejny raz Arturze piszesz głupoty udowadniając jednocześnie,że nie mogłeś wykonywać tego modelu własnoręcznie, gdyż wiedziałbyś iż ławeczek żadna firma nie dodaje do zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Przecież na chłopski rozum (nawet mój) widać, że to foto trawionki założyłem.A Ty esterhazy takie głupoty wypisujesz. Niczym szczególnym Nas tu nie obdarowałeś poza PYSKÓWKAMI. Może wniesiesz coś rzeczowego do dyskusji, zamiast błąkać się po forach i pieprzyć bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterhasy Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Przecież na chłopski rozum (nawet mój) widać, że to foto trawionki założyłem. Otóż nie widać. A z jakiej firmy te blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterhasy Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Może wniesiesz coś rzeczowego do dyskusji, zamiast błąkać się po forach i pieprzyć bez sensu. Jesteś w tym pionierem. ( licencja howitzera,koNtur,cudze figsy na dioramie itp) Zaiste wnosisz wiele świeżości do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Tak dla przypomnienia bo widze, ze pewnych kolegow nie wszystko na naszym forum interesuje http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=1752 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi