Zekar Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 ten hamulec na końcu lufy na pewno powinien być tak pomalowany? Co do hamulca to jest to mój wymysł , nie doszukiwałem się tego elementu na zdjęciach , ale wydaje mi się , że nie jest to żaden wielki błąd i może tak zostać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Zgodzę się z tobą, że błąd duży to nie jest. Kończę właśnie Nashorna i jest tak wręcz wskazane aby tak go pomalować. Do końca nie wiem po co były one malowane na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Wydaje mi się że były oksydowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Bo były osobno dokręcane do lufy i nikt sobie nie zawracał głowy, aby je później jeszcze raz malować na kolor bazowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Aha no to spoko :P No to ja teraz czekam tylko na aktualizację ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 28 Listopada 2009 Autor Share Napisano 28 Listopada 2009 Wygląda na to ,że prawie koniec , poprawiłem co trzeba , domalowałem bandaże , dałem pigmenty no i to tyle , a wygląda tak: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Fajnie że pomalowałeś gaśnicę, ale czy opony nie powinny być przez ciebie przemalowane na czarno? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Pytanie z innej beczki Jakich pigmentów użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 czy opony nie powinny być przez ciebie przemalowane na czarno? Opony są pomalowane na czarno , reszta to pigmenty Jakich pigmentów użyłeś? Pigmenty to Agama - kolory błota, oraz troszkę gliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2010 Model gotowy , zapraszam do galerii : http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=303542#303542 [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi