P@wel Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Polskie Zakłady Lotnicze Państwowe Zakłady Lotnicze ;) Cytuj
Gość Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Hmm. Wydaje mi się , że obydwie wersję są dobre ? PZL Mielec tłumaczyło się zawsze Polskie Zakłady Lotnicze Mielec Zaczynamy odbiegać od tematu. Cytuj
P@wel Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Czas przyjmowania zgłoszeń już miną. No ale może być wyjątek ;) Czyli mógłbym dołączyć ze swoim rozgrzebanym 737? Mam już sklejone skrzydła i kadłub. Wydaje mi się , że obydwie wersję są dobre Wygląda na to, że masz rację, sorry. Cytuj
Gość Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Czyli mógłbym dołączyć ze swoim rozgrzebanym 737? Mam już sklejone skrzydła i kadłub. Spoko. Wyślesz mi na priv tak jak jest w pierwszym poście , czyli nazwe modelu , firmę , skalę i link. Cytuj
ddzkm Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 viewtopic.php?t=21711 Czy i ja nie powinienem być zainteresowany dołączeniem do Waszego projektu? Cytuj
Gość Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Noo skoro w projekcie mało się dzieje to na rozruszanie powitamy dwóch nowych kolegów Standardowo wyślij mi nazwę skalę i firmę modelu + link na priv Cytuj
Kermit Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Temat główny wraz z wszystkimi warsztatami został przeniesiony do specjalnego poddziału projektów grupowych - Boeing. Pozdrawiam Cytuj
Gość Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Dzięki Kermit . Sam wcześniej widziałem , że powstały takie działy ale nie przyszło mi to do głowy żeby i nasz przenieść. Do projektu dołączyło 2 userów więc może coś ruszy do przodu Cytuj
Kermit Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Dzięki Kermit .Sam wcześniej widziałem , że powstały takie działy ale nie przyszło mi to do głowy żeby i nasz przenieść. Do projektu dołączyło 2 userów więc może coś ruszy do przodu Nie ma sprawy. Jak skończę remont mieszkania, to zabieram się za arbuza, a potem za benka. Trzeba wreszcie kończyć te warsztaty... Pozdrawiam Cytuj
Gość Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Też mam ochotę coś podłubać , ale niestety narzędzia i części zostały w modelarni i nie wiem czy uda mi się je przynieść w wakacje. Cytuj
ludlego.mil Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 a f-18 hornet lub super hornet tez może byc bo robi to Beoning:)) Cytuj
Gość Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Projekt dotyczy samolotów komunikacyjnych. Boeingi (samoloty pasażerskie) Jedynym wyjątkiem w projekcie to C-17 ale on też sprawuję funkcję komunikacyjną , w pewnym stopniu Cytuj
b.aleksandrowicz Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 C-17 spełnia rolę komunikacyjną ? Można wiedzieć w jaki sposób ? Dla mnie to maszyna wojskowa i koniec kropka. Cytuj
PKD4GA Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 MD-17 (pozniej BC-17X - ten byl nawet wspierany finansowo przez amerykanski MON - z opcja na przejecie przez USAF w czasie kryzysu) otrzymal certyfikat FAA w 1997 roku. Niestety zabraklo wowczas chetnych i Globemaster III bez systemow wojskowych padl zanim wystartowal... Tu jest troche hipotetycznych kalek http://www.drawdecal.com/c17/c17.htm Pozdr. Pawel Cytuj
Gość Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 C-17 to samolot transportowy , ale również pełni funkcję "przewozu" żołnierzy na/z front/u. I jak wspominałem C-17 to wyjątek. Kondi dlaczego :( Mówiłem , projekt dotyczy Boeingów komunikacyjnych. Cytuj
b.aleksandrowicz Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 To że wozi wojaków nie czyni go komunikacyjnym. koniec ot Cytuj
Gość Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 o co ci chodzi? Że kończymy dyskusje na temat "dlaczego Hornet nie może być w projekcie o samolotach pasażerskich". Cytuj
ludlego.mil Napisano 15 Lipca 2010 Napisano 15 Lipca 2010 Kondi nie dopisuj mnie jeszcze może dołączę z C-17:) rodzice mi mają kupić na imieniny:D Cytuj
Gość Napisano 15 Lipca 2010 Napisano 15 Lipca 2010 Kondi nie dopisuj mnie jeszcze może dołączę z C-17:) rodzice mi mają kupić na imieniny:D Wszystkie takie sprawy załatwiaj ze mną na PW. Jak będziesz miał model to pomyślimy Cytuj
ludlego.mil Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Kodni czemu udo 30:(((( JA tego C-17 będe chyba miał 9 listopada;( Bo na imieninki inne dostałem a tego to mi na urodziny kupią(mam nadzieje) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi