Gość Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 No An-2 to przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Polskie Zakłady Lotnicze Państwowe Zakłady Lotnicze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Hmm. Wydaje mi się , że obydwie wersję są dobre ? PZL Mielec tłumaczyło się zawsze Polskie Zakłady Lotnicze Mielec Zaczynamy odbiegać od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Mi-2 też an-2 troche mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Czas przyjmowania zgłoszeń już miną. No ale może być wyjątek ;) Czyli mógłbym dołączyć ze swoim rozgrzebanym 737? Mam już sklejone skrzydła i kadłub. Wydaje mi się , że obydwie wersję są dobre Wygląda na to, że masz rację, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Czyli mógłbym dołączyć ze swoim rozgrzebanym 737? Mam już sklejone skrzydła i kadłub. Spoko. Wyślesz mi na priv tak jak jest w pierwszym poście , czyli nazwe modelu , firmę , skalę i link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddzkm Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 viewtopic.php?t=21711 Czy i ja nie powinienem być zainteresowany dołączeniem do Waszego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Noo skoro w projekcie mało się dzieje to na rozruszanie powitamy dwóch nowych kolegów Standardowo wyślij mi nazwę skalę i firmę modelu + link na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Temat główny wraz z wszystkimi warsztatami został przeniesiony do specjalnego poddziału projektów grupowych - Boeing. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Dzięki Kermit . Sam wcześniej widziałem , że powstały takie działy ale nie przyszło mi to do głowy żeby i nasz przenieść. Do projektu dołączyło 2 userów więc może coś ruszy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Dzięki Kermit .Sam wcześniej widziałem , że powstały takie działy ale nie przyszło mi to do głowy żeby i nasz przenieść. Do projektu dołączyło 2 userów więc może coś ruszy do przodu Nie ma sprawy. Jak skończę remont mieszkania, to zabieram się za arbuza, a potem za benka. Trzeba wreszcie kończyć te warsztaty... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Też mam ochotę coś podłubać , ale niestety narzędzia i części zostały w modelarni i nie wiem czy uda mi się je przynieść w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 a f-18 hornet lub super hornet tez może byc bo robi to Beoning:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Projekt dotyczy samolotów komunikacyjnych. Boeingi (samoloty pasażerskie) Jedynym wyjątkiem w projekcie to C-17 ale on też sprawuję funkcję komunikacyjną , w pewnym stopniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 C-17 spełnia rolę komunikacyjną ? Można wiedzieć w jaki sposób ? Dla mnie to maszyna wojskowa i koniec kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 MD-17 (pozniej BC-17X - ten byl nawet wspierany finansowo przez amerykanski MON - z opcja na przejecie przez USAF w czasie kryzysu) otrzymal certyfikat FAA w 1997 roku. Niestety zabraklo wowczas chetnych i Globemaster III bez systemow wojskowych padl zanim wystartowal... Tu jest troche hipotetycznych kalek http://www.drawdecal.com/c17/c17.htm Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Kondi dlaczego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 C-17 to samolot transportowy , ale również pełni funkcję "przewozu" żołnierzy na/z front/u. I jak wspominałem C-17 to wyjątek. Kondi dlaczego :( Mówiłem , projekt dotyczy Boeingów komunikacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 To że wozi wojaków nie czyni go komunikacyjnym. koniec ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 koniec ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 o co ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 o co ci chodzi? Że kończymy dyskusje na temat "dlaczego Hornet nie może być w projekcie o samolotach pasażerskich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Kondi nie dopisuj mnie jeszcze może dołączę z C-17:) rodzice mi mają kupić na imieniny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Kondi nie dopisuj mnie jeszcze może dołączę z C-17:) rodzice mi mają kupić na imieniny:D Wszystkie takie sprawy załatwiaj ze mną na PW. Jak będziesz miał model to pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Kodni czemu udo 30:(((( JA tego C-17 będe chyba miał 9 listopada;( Bo na imieninki inne dostałem a tego to mi na urodziny kupią(mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi