dweler Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tiger z Hellera powstal na potrzeby wykonanej przez brata dioramy(w przyszlosci postaram sie wrzucic zdjecia calosci).Jest to pierwszy model od czasow gdy bylem malym chlopcem:).Sam zestaw bardzo niedokladny,malo szczegolow a w moim wykonaniu jest to czysta fantazja gdyz jednostka ma fikcyjne malowanie i niektore elementy.osobiscie dorobilem antene,liny,lopatke i mocowania zapasowej gasienicy.jest to troche kaleczna kompozycja ale bede sie staral poprawc w przyszlosci.pozdro:) EDIT: W przyszlosci, staraj sie umieszczac wszystko w jednym poscie... Majek. Quote
Majek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Mam wrazenie, ze strasznie grubo na nim farby... Quote
Artur Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ale to nie jest przypatkiem ulepiony od podstaw. Tak wygląda. Quote
Przemek R Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Artur to jest napisane w temacie : "Tiger z Hellera 1:72" Wiec chyba zestaw powstal z wyprasek Quote
dweler Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 no farby moze byc grubo bo strasznie szybko schla i nie nadazalem rozprowadzac.to jest taki najtanszy zestaw hellera,za 10zeta na allegro kupilem:) Quote
Godfryd Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 no farby moze byc grubo bo strasznie szybko schla i nie nadazalem rozprowadzac. To ja prosze o nazwe farbki Model jak na skale jest w/g mnie ok pozdr Quote
dweler Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 farbka to revell nr 47 matt,ale kupiona z 10 lat temu i byla juz troche gestawa wiec dodalem rozcienczalink uniwersalny i sie zrobila jak nitro,szybko schnaca:) Quote
Recommended Posts