mac eyka Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Zgodnie ze swoją wrodzoną skromnością chciałbym zaprosić was do zapoznania się z recenzją nowego zestawu Spitfire Mk.XIX z Airfixa w skali 1/72 mojego autorstwa. Znajdziecie ją tutaj. Jednocześnie zapraszam z zapoznaniem się z całością strony IPMS Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Tak na przyszłosc, szkoda ze tak obszerny Inbox i recenzja okraszone są tak różnorakiej jakosci zdjęciami. Ustaw może na przyszłosc jeden balans bieli, bo tu raz jest tworzywo żółte, raz różowe a raz szare. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 Wszystkie fotki cykałem w warsztacie w piwnicy gdzie mam żarówki neonki więc strasznie ciężko jest ustalić balans bieli. Przy tych samych parametrach raz wpada w błękit a raz w żółć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Nie spotkałem się z aparatem, w którym ustawiając balans bieli na dane warunki, robiłby mi kolorowe wariacje. Może warto ręcznie ustawic balans? Można w aparacie, lub poswięcic doslownie 1,5 minuty na zdjęcie w programie, kwestia dwóch suwaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi