mac eyka Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Zgodnie ze swoją wrodzoną skromnością chciałbym zaprosić was do zapoznania się z recenzją nowego zestawu Spitfire Mk.XIX z Airfixa w skali 1/72 mojego autorstwa. Znajdziecie ją tutaj. Jednocześnie zapraszam z zapoznaniem się z całością strony IPMS Warszawa Cytuj
Halsey Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 Tak na przyszłosc, szkoda ze tak obszerny Inbox i recenzja okraszone są tak różnorakiej jakosci zdjęciami. Ustaw może na przyszłosc jeden balans bieli, bo tu raz jest tworzywo żółte, raz różowe a raz szare. Pozdrawiam Cytuj
mac eyka Napisano 24 Września 2009 Autor Napisano 24 Września 2009 Wszystkie fotki cykałem w warsztacie w piwnicy gdzie mam żarówki neonki więc strasznie ciężko jest ustalić balans bieli. Przy tych samych parametrach raz wpada w błękit a raz w żółć. Cytuj
Halsey Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Nie spotkałem się z aparatem, w którym ustawiając balans bieli na dane warunki, robiłby mi kolorowe wariacje. Może warto ręcznie ustawic balans? Można w aparacie, lub poswięcic doslownie 1,5 minuty na zdjęcie w programie, kwestia dwóch suwaków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi