Rudi Napisano 1 Lipca 2011 Autor Share Napisano 1 Lipca 2011 Malowanie figurek robi wrażenie. Dzięki. Trochę sie z nimi męczyłem i męczę nadal. Co do jakości figurek to jest porównywalna z Dragonami w 1/35. Coś pięknego. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 No qrza twarz, nie mogę doczekać się końca. Te manierki to tak muszą być na chlebakach, strasznie odstają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Tak były trzymane, równierz, rzeczywiście odstają, ale co to za kamuflaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 Manierki przytroczone regulaminowo, tylko troche za grube Chinolom wyszły i odstają. Kamuflaż Spliter, a raczej jego imitacja, bo trudny do wykonania w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Oj trudny trudny, deszczyk nie jest realny do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 Zrobiłem błotko i i posadziłem drzewo: Teraz czas na finalne brudzenie kotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 29 Lipca 2011 Autor Share Napisano 29 Lipca 2011 Ostatnio doszły obicia i trochę rdzawych zacieków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Witam Jakich kolorów użyłeś do malowania kamo ?? Bardzo ładny model wyszedł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 31 Lipca 2011 Autor Share Napisano 31 Lipca 2011 Witam Jakich kolorów użyłeś do malowania kamo ?? Jeśli dobrze pamiętam to Humbrol 83, 117, 160. Był to mam nadzieję ostatni raz kiedy użyłem farb umbrola do malowania aerografem. Narobiły mi sporo kłopotów przy tym modelu. Teraz używam Tamii i jest o niebo lepiej. Bardzo ładny model wyszedł Pozdrawiam Dziękuje za uznanie, choć mnie efekt uzyskany na tym modelu absolutnie nie satysfakcjonuje. Ogólnie na razie eksperymentuje z różnymi farbami i technikami malarskimi i mam nadzieję, że kolejne modele będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Za mocne te rdzawe zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Tygrys finalnie ubrudzony. Tym razem dostał na pancerz błoto naniesione przez załogę i pasażerów spadochroniarzy. Sami statyści też prawie gotowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Jak dla mnie gitara. Tylko po kiego grzyba oni dają narzędzia na stałe. A jak ja nie chcę mieć łopatki lub siekierki to co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Tylko po kiego grzyba oni dają narzędzia na stałe. A jak ja nie chcę mieć łopatki lub siekierki to co mam zrobić? Amputować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Tylko po kiego grzyba oni dają narzędzia na stałe. A jak ja nie chcę mieć łopatki lub siekierki to co mam zrobić? Amputować A skąd weźmiesz następne? Ja mam odlane, ale inni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Tylko po kiego grzyba oni dają narzędzia na stałe. A jak ja nie chcę mieć łopatki lub siekierki to co mam zrobić? Amputować A skąd weźmiesz następne? Ja mam odlane, ale inni?? Się amputuję, się dorabia. W przypadku niemieckich narzędzi to nie problem bo mają proste trzonki. Żeby nie było całkiem nie na temat. Nie kusiło Cię, żeby trochę czołgusia pofiltrować? Chociaż w sumie skoro funkel nówka prawie to kolory mogą być świeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Żeby nie było całkiem nie na temat. Nie kusiło Cię, żeby trochę czołgusia pofiltrować? Chociaż w sumie skoro funkel nówka prawie to kolory mogą być świeże. No właśnie pojazd dość świeży, więc nie chciałem przesadzić z eksploatacją. Choć i tak troche jednak przesadziłem. A narzędzia faktycznie mogli dać osobno, ułatwiło by to malowanie. W niektórych modelach dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi