kubisz Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Jeśli na tym modelu nie zrobisz washa to będzie największy błąd w histori twych humvee, tyle załamań a taki płaski.. Takiego mam plana Zobaczymy co wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Czekam brudów i "łosia" ....bo inaczej znowu Ci wypomnę te żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Czekam brudów i "łosia" Właśnie nad tym siedzę. ...bo inaczej znowu Ci wypomnę te żaluzje Ale się czepiłeś Nie widzę najmniejszego powodu, żeby zestawowe żaluzje - delikatne, odpowiednio wygięte, o cienkich krawędziach - zastępować żaluzjami własnego wyrobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Nie mają dziur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Nie mają dziur Ale są na tyle głębokie, że nie ma to znaczenia. Szkoda roboty. Tak przy okazji - przez bardzo krótką chwilę myślałem nad zrobieniem odkręconej tej górnej pokrywy, żeby pokazać wentylatory: Ale stwierdziłem, że po co mam się męczyć z klimatyzatorem, którego nie będzie prawie widać, skoro mogę się pomęczyć z takim, który można ładnie zamontować na dachu czy klapie bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Dopiero dzisiaj miałem możliwość zobaczenia tych zdjęć. Model pięknie wygląda, a jak dojdzie wash i suchy pędzel... Czekam na galerię Co do żaluzji, to też bym sobie odpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Jednak powinieneś to zrobić. Bez tego model nie będzie specjalnie udany.Wykonanie tego elementu w znaczym stopniu podniesie walor modelu.Naprawdę powinieneś! Nie można popadać w rutynę, należy krzewić artyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Jednak powinieneś to zrobić. Bez tego model nie będzie specjalnie udany.Wykonanie tego elementu w znaczym stopniu podniesie walor modelu.Naprawdę powinieneś! Nie można popadać w rutynę, należy krzewić artyzm. Ale że niby co? Czyżbyś i Ty mnie męczył o te żaluzje? Panowie - zapraszam na piwo, obejrzycie Humvee na żywo, przyglądniecie się tym słynnym żaluzjom i zobaczycie, że nie warto psuć czegoś, co jest naprawdę dobre, i przy czym nie ma gwarancji wykonania lepszego zamiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Żartowałem, oczywiście. Ale sie wkurzył, no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 A ja powiem: Nie wymieniaj! Wyglądają świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi