marian_anna Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Hej, do tej pory malowałem humbrolami ale że z nimi ostatnio kiepsko, postanowiłem przejść na Model Mastera. Czy ktoś może podać namiary na NAPRAWDĘ dobry, sprawdzony przelicznik Humbroli, Revelli i innych na Model Master? Co znajdę tabelę to widze w nich różnice, dlatego poszukuję w miarę wiarygodnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Ja myslalem, zeby sobie kupic taki: http://www.jadarhobby.waw.pl/przelicznik-farb-modelarskich-humbrol-p-12294.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 a ja taki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi