grzesioj Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Według mnie odpisywanie innym użytkownikom "poszukaj w googlach"jest żenujące No, żenujące to może za dużo powiedziane, ale upór, z jakim nie chce Ci się powiedzieć, sugeruje, że nie chcesz powiedzieć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elite_Models Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Według mnie odpisywanie innym użytkownikom "poszukaj w googlach"jest żenujące Żenujące jest wypisywanie takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Nie rozumiem twojego uporu. Nie prościej jest napisać, według ciebie co mam wpisać w Googlach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Żenujące jest wypisywanie takich rzeczy. Dyskusja zaczyna schodzić na tematy poboczne, a chyba nie o to chodzi. Będę obiektywny i stwierdzę, że Elite_Models gdyby chciał pokazać metodę to zapewne znalazła by się ona w wątku warsztatowym, skoro jej nie ma to trudno. Z drugiej zaś strony odsyłanie na forum modelarskim do google to faktyczne śmieszne. PS: Przypomnę, że swego czasu wyleciałem z jednego forum, bo śmiałem administratorowi forum zwrócić uwagę, że forum modelarskie jest do dzielenia się informacjami, a on odsyłał mnie do google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 co mam wpisać w Googlach?_________________ Wpisz hasło "hairspray method".Będzie ich kilkanaście ale chyba najlepsza jest ta z Planetarmour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 A wlaściwie czemu lakier do wlosow, a nie poczciwy sido? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Bo lakier do włosów schodzi pod wpływem wody... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Model troche z zacieciem i maniera kolegi Mwallo (chyba takze z trojmiasta wiec moze sie znacie?), Co nie zmienia faktu ze to akurat na plus- poza tym: - tu i tam za ciemny - szpeci faktura deski na zblizeniu wyryta jakims rylcem, ewarto bylo to przetrzec papierem przed malowaniem - nie widac dokladnie ale gasienica maja jakiegos dziwnego jasnego drybrusha? -fajne graty (chyba) P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Model troche z zacieciem i maniera kolegi Mwallo Bo to właśnie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Model troche z zacieciem i maniera kolegi Mwallo przeciez to on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi