szupek Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Witam!!! Chciałbym zaprezentować wam mój niedawno ukończony model. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Lampy średnio wyglądają, szkoda że model jest bez osłon bocznych, ale dobór kolorów, czystość ogólny całokształt - bardzo ładny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 28 Września 2009 Autor Share Napisano 28 Września 2009 Orginał nie miał osłon więc model też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 gratuluje 2miejsca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 SUPER Ciągnik , gratuluję 2 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Gratuluję 2-go miiejsca Model ładnie i czysto wykonany, ale cosik wydaje mi się, że oryginał na przodze nie ma supersingli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 No brawo podoba mi się ta Scania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Model na żywo lepie się prezentuje niż na zdjęciach, błędów nie będę wypominał bo to zostało już wszystko opisane w warsztacie. Gratuluje 2 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Bardzo ładny model ale lampy do zrobienia. Gratuluje 2- sca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Dzieki za komentarze. A co do SS to orginał je ma a oto fotka na dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Września 2009 Super Moderator Share Napisano 29 Września 2009 Witam. Gratuluję II miejsca Model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Cóż więcej dodać . Super ciągnik Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Czas od czasu podglądałem relacje z budowy, i byłem bardzo ciekaw finału. Bardzo ale to bardzo elegancka Scania, siodło nawet fajnie wygląda takie przytarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 A co do SS to orginał je ma a oto fotka na dowód W takim razie zwracam honor. Na pierwszym zdjęciu wydawało mi się, że w oryginale nie ma SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Pogratulować modelu i II miejsca Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Tornado przecież nic się nie stało każdy ma prawo sie pomylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Przyłączam się do gratulacji za drugie miejsce:). Model bardzo ładny i bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Wybacz, czasem piszę za dużo, co do osłon to już moja własna inwencja, ale model dobrze odwzorowany, co przykładem jest zajęcie drugiego miejsca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Moje skromne foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Ahahah Tomuch zadowolony no i gratuluje skakanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek_ Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Gratuluję czysto złożonego modelu, no i oczywiście drugiego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi