Skocz do zawartości

SCANIA 164 580\8/ ''Flement''

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!!! Chciałbym zaprezentować wam mój niedawno ukończony model. Zapraszam do komentowania.

p9280675.jpg

p9280676.jpg

p9280688.jpg

p9280690.jpg

p9280691.jpg

p9280692.jpg

Napisano

Lampy średnio wyglądają, szkoda że model jest bez osłon bocznych, ale dobór kolorów, czystość ogólny całokształt - bardzo ładny model .

Napisano

Orginał nie miał osłon więc model też nie ma

Napisano

Gratuluję 2-go miiejsca Model ładnie i czysto wykonany, ale cosik wydaje mi się, że oryginał na przodze nie ma supersingli

Napisano

Model na żywo lepie się prezentuje niż na zdjęciach, błędów nie będę wypominał bo to zostało już wszystko opisane w warsztacie. Gratuluje 2 miejsca

Napisano

Dzieki za komentarze. A co do SS to orginał je ma a oto fotka na dowód

flement1.jpg

Napisano

Cóż więcej dodać . Super ciągnik

Pozdrawiam.

Napisano

Czas od czasu podglądałem relacje z budowy, i byłem bardzo ciekaw finału. Bardzo ale to bardzo elegancka Scania, siodło nawet fajnie wygląda takie przytarte

Napisano
A co do SS to orginał je ma a oto fotka na dowód

flement1.jpg

W takim razie zwracam honor. Na pierwszym zdjęciu wydawało mi się, że w oryginale nie ma SS.

Napisano

Tornado przecież nic się nie stało każdy ma prawo sie pomylić.

Napisano

Przyłączam się do gratulacji za drugie miejsce:). Model bardzo ładny i bardzo mi się podoba

Napisano

Wybacz, czasem piszę za dużo, co do osłon to już moja własna inwencja, ale model dobrze odwzorowany, co przykładem jest zajęcie drugiego miejsca .