peter Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Taki maluch wykonany w 3 dni. Chciałem sprawdzić jak szybko umiem skleić model (tak wiem, pośpiech = pchły itd....) Dojdzie podstawka, koło lewituje bo będzie na podstawce uniesione. Zdjęć w taka pogodę nie umiem zrobić. Cytuj
szlachcik1 Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 No nie wiem jak innym ale mi te obicia w kolorze zielonym dziwnie wyglądają, może ich za dużo i dlatego? Ja bym większość dał w kolorze bazowym z odrobiną białego, figurka jest w trakcie zeskoku z miejsca w którym siedziała? Model na podstawce będzie dużo lepiej wyglądał, ale ogólnie jest fajnie Cytuj
peter Napisano 1 Października 2009 Autor Napisano 1 Października 2009 Odpryski to miały być obtarcie. Coś w stylu złażącej płatami farby pustynnej nałożonej dość kiepsko itd. itp. Co ten kolega robi proszę pytać MiniArt bo oni go zrobili BTW Tragiczne kalki, nie polecam. Cytuj
artoor_k Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Ładne maleństwo.Fajny efekt złażącej farby Cytuj
cloner16 Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Mi tam się obicia podobają. Nie mam nic do zarzucenia. Cytuj
kubisz Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Mnie się też podoba. Szkoda tylko, że słabo na zdjęciach widać wnętrze. Cytuj
peter Napisano 1 Października 2009 Autor Napisano 1 Października 2009 Wnętrze w ogóle jest słabo widoczne, za duzo czasu nad nim spędziłem. Wszytko i tak zamknięte. Cytuj
Erolek Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Z czystej upierdliwości dodam, że jeśli to ma być Bren Mk. I (a na takiego po przyrządach celowniczych wygląda), to lufa powinna być ze stali nierdzewnej. Tak jak tu: Ale to tylko mała pierdoła (mam małą szajbę na punkcie Brenów). Poza tym model cacy. Cytuj
rzelu Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Pojazd ciekawy, choć dostrzegam że zestaw nie jest znowu tak wielką rewelacją w stosunku do starej Tamiyi. Ciekawe przetarcia farby, ale razi kilka detali - dziwne żółte zakrętki kanistrów i niemal dziewiczy podnośnik. Cytuj
peter Napisano 2 Października 2009 Autor Napisano 2 Października 2009 Erolek pewnie masz rację. Ten okres i ta armia jest w ogóle poza obszarem mych zainteresowań dlatego błędy merytoryczne są i będą rzelu nakrętki --> MiniArt Podnośnik --> Rozumiem że mam go poobcierać i podrapać ? Cytuj
Erolek Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Zawsze mozna pacnac lufe metalizerem. Albo twierdzic, ze to mk.I z lufa od mk.II (co sie zdarzalo nad wyraz czesto - wymiana lufy w Brenie trwa 8 sekund i sa wzajemnie kompatybilne). Ot - taki moj konik (Breny). Za to dla mnie wszystko co nowsze niz '45 wyglada tak samo. Pozdrawiam Eryk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi